Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul’un şikayetlerini Mesut Akusta da doğruladı!

Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul’un şikayetlerini Mesut Akusta da doğruladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Mesut Akusta, TRT1 ekranında yayınlanan Teşkilat dizisine ikinci sezonun sonlarına doğru veda etti. Dizi ilk başladığı günden bugüne kadar en çok izlenen yapımların başında geldi… Milyonlarca hayrana seslenen Teşkilat dizisinde Mete Başkan olarak izlediğimiz Mesut Akusta, ikinci sezonun başında sağlık sorunları nedeniyle ekibe biraz geç de katılmıştı.

Mesut Akusta, sağlık sorunları çözülünce dizideki rolüne devam etti ama ikinci sezon finalinden haftalar önce de hikayeden ayrılan isimler arasına katıldı. Dizi hayranları usta oyuncunun ayrılığından hiç memnun kalmadı. 65. bölümü ile birlikte 29 Mayıs Pazar günü veda edecek olan Teşkilat dizisinden ayrıldıktan sonra ilk kez görüntülenen oyuncu, dizi hakkında şunları söyledi:

“Diziden ayrıldım. Benim Mete karakteri, istihbarat başkanı olarak 41 bölüm oynadım. Hikaye buraya kadardı. Zaten sonra kızımın okulu vardı, İstanbul’a gelmek zorundaydık. Ailecek artık buradayız. Karakterin hikayesi bitti.”

Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul'un şikayetlerini Mesut Akusta da doğruladı! 7

Teşkilat dizisinin çok güzel bir hikayesinin bulunduğunu belirten Mesut Akusta, böyle bir dizinin çekileceği yerin de Ankara olduğunu anlattı. Oyuncu, “Ankara’ya yakışan bir iş oldu. İstanbul’da olmaz. İstanbul’da artık görüntüler her dizide aynı görüntüler. Neredeyse aynı mekanlar, biraz izleyici de sıkıldı. Ben de çok keyifle çalıştım. Oyuncu arkadaşlarım çok iyiydi. Benim hikayem buraya kadardı” şeklinde konuştu.

Ailece evde yaşadıklarını ve kendisi için Ankara günlerinin güzel geçtiğini anlatan Mesut Akusta, dizideki rol arkadaşı Çağlar Ertuğrul’un iklim şartlarıyla ilgili serzenişlerini de tekrarlayarak dikkatleri çekti.

Çağlar Ertuğrul da kış döneminin çok zor geçtiğini ve Ankara’nın soğuk ikliminin kendilerini çok zorladığını anlatmıştı. Aynı durumu Mesut Akusta da ifade etti. Oyuncu, “Ankara’nın ayazı fena, böyle bir kış olmadı diyorlar. Gerçekten çok üşüdük. Hasta olmayan yok, herkes bir şekilde hasta oluyor. Bir serum yiyorsun, ayağa kalkıyorsun, devam ediyorsun” diye konuştu.

Ankara’da çok keyifli anlar yaşadığını anlatan usta oyuncu, birlikte rol aldığı arkadaşlarından da çok memnun kaldığını ve çok keyifli bir dönem geçirdiğini sözlerine ekledi.