Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Teşkilat dizisinde Ezgi Şenler ile Deniz Baysal’ın siyah şıklığı!

Teşkilat dizisinde Ezgi Şenler ile Deniz Baysal’ın siyah şıklığı!

tarafından ker_def

Son haftalarda reytingleri düşmekte olan TRT1’in Teşkilat isimli dizisinde 6 Mart Pazar günü 37. yeni bölüm yayınlanacak. İkinci sezonu devam eden dizinin başrollerinde Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal ikilisi bulunuyor. Teşkilat dizisinin 37. bölümünde ekip, Türkiye’ye sokulması planlanan kimyasalın izini sürüyor…

TRT 1 ekranlarında yayınlandığı günden bu yana zirvelerde olan ‘Teşkilat’, 6 Mart Pazar akşamı yayınlanacak otuz yedinci bölümüyle ekranlara gelecek. Yeni bölümü merakla ve heyecanla beklenen ‘Teşkilat’, sıra dışı hikayesi, aksiyon dolu sahneleri ve görkemli prodüksiyonu ile adından söz ettirmeye devam edecek. Ezgi Şenler ile Deniz Baysal ikilisi ise siyahlar içindeki şıklıkları ile dikkat çekecek. İki güzel oyuncu da düzgün fizikleri ve etkili oyunculuk performansları ile hayranlarını mest etmeye devam ediyor. Peki yeni bölümde neler olacak?

Teşkilat dizisinde Ezgi Şenler ile Deniz Baysal'ın siyah şıklığı! 7

Ekip, aldıkları yeni istihbaratla ‘Uyuyanlar’dan birinin peşine düşer. Ancak hedeflerine ulaşabilmeleri için aşmaları gereken önemli bir engel vardır. Ele geçirmeye çalıştıkları kripto Türkiye’ye yapılması muhtemel saldırılar için oldukça önemlidir.

Diğer yanda şirket, Yıldırım’ın 6. bölgedeki faaliyetlerinden memnun olmadığını açıkça dile getirir. Yıldırım, Şirket tarafında topun ağzında olduğunu anlayınca Türkiye’yi yapayalnız bir konuma getirecek yeni planını devreye sokar.

Ekip yakaladığı bir ipucu sayesinde Yıldırım’ın planı dahilinde Türkiye’ye sokulması planlanan kimyasalın izini sürmeye başlar. Yapılacak operasyon Türkiye’nin itibarı için oldukça önem arz ederken Yıldırım tarafından işe dahil edilen Ceren’i büyük bir sürpriz beklemektedir.

‘Teşkilat’ heyecan dolu yeni bölümüyle pazar akşamı saat 20.00’de TRT 1’de…