Ana sayfa Sosyal Medya Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin galasında Hazal Kaya geceye güzelliğiyle damga vurdu!

Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin galasında Hazal Kaya geceye güzelliğiyle damga vurdu!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Popüler film ve dizi izleme platformu Netflix’in merakla beklenen, macera dolu yeni dizisi Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın deneyimsel gösterimi dün akşam Pera Palas Oteli’nde gerçekleşti.

Geceye dizinin başrol oyuncuları Hazal Kaya, Selahattin Paşalı, Tansu Biçer ve Engin Hepileri’nin yanı sıra dizinin yaratıcısı ve yönetmeni Emre Şahin, yönetmenliği paylaşan Nisan Dağ ve Netflix Türkiye İçerik Direktörü Pelin Diştaş da katıldı.

Gecenin güzelliğiyle ön plana çıkan ismi, dizinin başrolü Hazal Kaya oldu. Galaya gelen misafirler, gözlerini gece için Özgür Mansur tarafından özel hazırlanan mavi kıyafetinin içindeki Hazal Kaya’dan alamadılar. Pera Palas’ta Gece Yarısı ve Hazal Kaya twitter’da trend topic olurken kıyafeti de çok konuşuldu.

Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin galası dün akşam yapıldı. Hazal Kaya geceye güzelliğiyle damga vurdu! 1

Gecede zarafetiyle herkesi büyüleyen güzel oyuncu başta olmak üzere tüm başrol oyuncuları diziyle ilgili merak edilen soruları cevapladılar. Hazal Kaya, üzerine uzun süre çalışılan, en ince detayına kadar her şeyin düşünüldüğü bir projede yer almaktan gurur duyduğunu belirterek şunları söyledi; “Çok heyecanlıyız. Bakalım izleyiciler ne hissedecek, çok merak ediyoruz.” Dizide zamanda yanlışlıkla yolculuk yapan gazeteci Esra’ya hayat verecek oyuncu bu tarih atlaması olayıyla ilgili gelen soruya da, “Aslen zamanda yolculuk yapmadım, bilemeyeceğim ama şahane bir şey olmalı. Heyecanlı ama birazda riskli bir şey olduğunu söyleyebilirim” diyerek çekimler sırasında hissettiklerini ifade etti.

“Rüya gibi bir otel, rüya gibi bir iş, rüya gibi bir ekip… Parçası olduğum için çok gururluyum açıkçası” diyerek diziyle ilgili heyecanlarından bahseden Selahattin Paşalı, projenin sadece Türkiye’de değil yurt dışında da başarılı olmasını hedeflediklerini ve istediklerini belirtti.

Usta oyuncu Tansu Biçer, bütün ekipçe çok güzel bir iş yaptıklarını ve dizinin güzel yerlere gelmesini istediklerini belirtti. Dizide Pera Palas’ın müdürü Ahmet’i canlandıran başarılı oyuncu; oteli korumaya, zaman yolculuğu sırrını korumaya ve Esra’ya macerasında yardımcı olmaya çalışacak.

Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin galası dün akşam yapıldı. Hazal Kaya geceye güzelliğiyle damga vurdu! 2
Engin Hepileri ise müthiş bir işin içinde olduğu için gurur duyduğunu, böyle bir ekiple çalıştığı için kendini şanslı hissettiğini belirterek, dünyada ses getirebilecek kalitede bir iş çıkardıklarını ifade etti. Dizide polis memuru Reşat’ı canlandıran Engin Hepileri, yaşanılan bir cinayeti çözümlemeye çalışıyor.

Tüm misafirlerin kendilerine ayrılmış otel odalarında eş zamanlı olarak dizinin ilk bölümünü izleyerek başladığı gece, balo salonunda gerçekleşen kokteyl ile devam etti. Aralarında moda, sanat ve eğlence dünyasından Ali Atay, Beyza Şekerci, Ece Yüksel, Enis Arıkan, İbrahim Selim, İpek Filiz Yazıcı, Melikşah Altuntaş, Meriç Aral, Serkan Cayoğlu, Selin Şekerci, Öykü Karayel, Özge Gürel, Enes Arıkan gibi ünlü isimlerin de olduğu konuklar gece boyu dizinin konseptinden referansla hazırlanan sürprizleri deneyimlediler.