Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Maraşlı dizisiyle gönülleri kazanan yönetmen Arda Sarıgün, TRT için Kasaba Doktoru dizisine başlayacak!

Maraşlı dizisiyle gönülleri kazanan yönetmen Arda Sarıgün, TRT için Kasaba Doktoru dizisine başlayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2022 yılında üst üste yeni diziler için hazırlıklar yoğun bir şekilde devam ediyor. TRT için hazırlık yapan ARC’nin projelerinden birisi de Kasaba Doktoru olacak.

Maraşlı dizisinde Burak Deniz ve Alina Boz ikilisi ile birlikte çok etkili bir yapım ortaya çıkartan Arda Sarıgün, bu proje sayesinde ismini de duyurmayı başardı. Genç yönetmen ayrıca Misafir isimli Fox TV dizisinde de yer almıştı. Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy ikilisinin başrolünü paylaştığı bu dizi ne yazık ki, sadece 5 bölüm sürebildi.

Arda Sarıgün, TRT’nin yeni dizisi Kasaba Doktoru için yapımcı ARC film ile anlaştı.TV100’den gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizinin senaryosunu Barış Erdoğan ile İlker Arslan yazıyor.

Maraşlı dizisiyle gönülleri kazanan yönetmen Arda Sarıgün, TRT için Kasaba Doktoru dizisine başlayacak! 8

Kasaba Doktoru isimli proje için oyuncu arayışlarının da devam ettiği ortaya çıktı. Son dönemde yurt dışında ilgi gören yapımlardan birisi de Maraşlı oldu.

Çok başarılı bir çekim tekniği uygulayan, etkileyici bir atmosfer oluşturan Arda Sarıgün, hikayenin yurt dışında sevilmesinin de mimarlarından birisi oldu.

Maraşlı dizisiyle gönülleri kazanan yönetmen Arda Sarıgün, TRT için Kasaba Doktoru dizisine başlayacak! 9

Türkiye’deki dizi hayranlarının da değeri bilinmediği eleştirileri ile andığı Maraşlı, 26 bölümlük serüveni ile gönüllerde bir yara olarak kaldı. Dizinin erken final yaptığını ve ikinci sezonda devam etmesi gerektiğini düşünen geniş bir izleyici grubu bulunuyor.