Ana sayfa Dizi Analiz Teşkilat dizisinde heyecan hız kesmedi ama reytingler düştü!

Teşkilat dizisinde heyecan hız kesmedi ama reytingler düştü!

tarafından ker_def

TRT 1’de yayınlanan, yapımını TIMS&B Productions, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Teşkilat’ dün akşam ekrana gelen bölümüyle tüm kişiler kategorisinde birincilik elde ederken, AB ve ABC1 gruplarında ikinci oldu. İlk iki sezonda çift haneli oranlar elde eden, bu sezon yeni döneme de yine çok iyi reytinglerle başlayan dizinin sezon sonuna doğru 5’li reytinglere gerilemesi ise ciddi bir ilgi azalması yaşandığını gösteriyor.

Heyecanın bir an olsun hız kesmediği yetmiş dördüncü bölümüyle ‘Teşkilat’ sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girdi.

Teşkilat’ta Dün Akşam Neler Oldu? Ömer’in deşifre olup Francis’in eline düşmesiyle ekip dört koldan çalışmalara başladı. Hartley, eline geçen kozla büyük bir hamle yapmaya karar verdi. Ömer’in hayatı karşılığında bölgede bulunan Türk Konsolosluğu’nun örgüte teslim edilmesi istendi. Kabul edilemez olan bu istek karşısında ekip hem Ömer’i kurtarmak hem de tehlike altındaki konsolosluğu korumak için seferber oldu.

Diğer yanda Helen babasını bitirmek için elde ettiği gizli dosyayı Halit Başkan’a vermek üzere yola çıktı. Ancak kızının arkasından iş çevirdiğini öğrenen Hartley işbirlikçileriyle bu durumu paylaşınca hiç beklemediği bir sonla yüz yüze geldi. Helen, babasının adamları tarafından bıçaklandı Halit Başkan, Helen’e yardım etmek istese de geç kaldı.

Francis ve örgüt mensupları istedikleri şartlar yerine getirilmeyince konsolosluğa saldırıda bulundular. Ömer içinde bulunduğu cendereden çıkmayı başarıp ekiple birlikte konsoloslukta mücadeleye girdi. Başarıyla biten operasyon sonunda Francis’in son silahını durdurmak isteyen Efkar, kendini feda etti.

‘Teşkilat’ yeni bölümleriyle her pazar TRT 1’de!