Ana sayfa Sosyal Medya Teşkilat dizisinde iki sezon aksiyona doyan Çağlar Ertuğrul günlük yaşamda tam zıt pozisyonda!

Teşkilat dizisinde iki sezon aksiyona doyan Çağlar Ertuğrul günlük yaşamda tam zıt pozisyonda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yayınlanan Teşkilat dizisinin ilk iki sezonunda başrolde yer alan isim Çağlar Ertuğrul olmuştu. Oyuncu, başrolü Deniz Baysal ile paylaşmış ve canlandırdığı karakter ile maceradan maceraya koşmuştu.

Teşkilat dizisinin çok hareketli, yüksek aksiyonlu sahnelerinde Çağlar Ertuğrul 2 yıl boyunca yoğun bir emek ortaya koydu ve geçen yıl Haziran ayında da projeye veda etti. Hayranları da 2 sezon boyunca hareketli sahnelerle heyecanı yüksek bir projede izledikleri oyuncuya adeta bir kez daha hayran kalmıştı.

Teşkilat dizisinden kendi isteği ile ayrılan Çağlar Ertuğrul, bir süre dinlendikten sonra Blu TV için hazırlanan Magarsus isimli dizinin çekimlerinde yer aldı. Narenciye bahçeleriyle sarılı sırtını Magarsus Antik Kenti’ne yaslamış olan Sarıbahçe’de geçen hikayede despot bir narenciye tüccarının varislerinin mücadelesini izleyeceksiniz.

Teşkilat dizisinde iki sezon aksiyona doyan Çağlar Ertuğrul günlük yaşamda tam zıt pozisyonda! 8

Çağlar Ertuğrul bu etkileyici dijital dizide Ercan Kesal, Berkay Ateş, Merve Dizdar, Burcu Gölgedar, Cem Bender, Sümeyye Aydoğan, Uğur Uzunel, Menderes Samancılar gibi dikkat çekici isimlerle bir arada bulunuyor.

Aksiyon, macera, dram ve polise bir suç hikayesi olan Magarsus’un ilk sezonu Ağustos ayında Blu TV’de yayınlanacak.

Teşkilat dizisindeki aksiyon dolu günlerin ardından Magarsus dizisiyle de heyecan yaşayan Çağlar Ertuğrul, günlük yaşamında ise sakinliği tercih ediyor.

İzmir’in şirin ilçesi Urla’da yaşayan ve bahçe hayatı ile ilgilenerek sakin bir ortamı tercih eden Çağlar Ertuğrul’un aksiyon dolu işlerde yer alıp da günlük yaşamda sakinliği ve durgunluğu tercih ediyor olması dikkat çekiyor.

Ünlü oyuncu, Ay Yapım’ın gecesinde yaptığı açıklamada “Urla’da bahçıvanlık yapıyorum. Urla’da yaşıyorum zaten. Bahçe hayatı yaşıyorum. Orada doğal tarımla uğraşıyorum” diyerek sebze ve meyve yetiştirerek zamanını geçirdiğini anlattı.

Teşkilat dizisinde iki sezon aksiyona doyan Çağlar Ertuğrul günlük yaşamda tam zıt pozisyonda! 9

Magarsus dizisinin ikinci sezonunun da olacağını ifade eden oyuncu, projeyle ilgili de şöyle konuştu: “Magarsus dizisi Ağustos ayında Blu TV’de yayınlanacak. Çekimler güzeldi, Adana’daydı. Adana halkı da çok yardımcı oldular. Bir ihtimal ikinci sezon için de gideceğiz, Ekim ayı gibi. İlk sezonu seyirci izlesin, beğensin. İkinci sezonu için de Adana’ya gideceğiz.”