Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisindeki Zehra karakteri, Deniz Baysal gerçeği ile taban tabana zıt!

Teşkilat dizisindeki Zehra karakteri, Deniz Baysal gerçeği ile taban tabana zıt!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Teşkilat dizisi 3. sezonuyla yine TRT1 ekranında çok başarılı bir proje olarak Pazar akşamları izleyicilerle buluştu. İlk iki sezonda kadın başrol oyuncusu olan Deniz Baysal’ın partnerliğini Çağlar Ertuğrul üstlenmişti. Ancak Ertuğrul’un ayrılma kararı sonrasında hikayeye Murat Yıldırım dahil oldu ve dizi yeniden çok iyi izlenme oranlarına ulaşarak başarılı bir sezon daha geçirdi.

Murat Yıldırım hayranlarının katkısı ile Teşkilat dizisinin ikinci sezonunun sonlarına doğru oluşan reyting düşüşü, üçüncü sezonda toparlanma işaretleri gösterdi. Deniz Baysal ile Murat Yıldırım ikilisini de hayranlar çok beğendi.

Teşkilat dizisinde bir sezon daha sona ererken, iki başrol oyuncusu TRT’nin youtube kanalında izleyicilerden gelen soruları yanıtladı. Hikayede Milli İstihbarat Teşkilat’nın cesur ve korkusuz ajanlarından Zehra olarak izlediğimiz Deniz Baysal, gerçek hayatta istihbarat ajanı olmasının pek de mümkün olmadığını düşünüyor.

Bir izleyici şöyle sordu: “Bu dizide oynarken ‘aslında ben de ajan olabilirmişim’ dediniz mi?”

Teşkilat dizisindeki Zehra karakteri, Deniz Baysal gerçeği ile taban tabana zıt! 7

İzleyicinin sorusuna yanıt veren ünlü oyuncu, kendi gerçekliğinin, canlandırdığı Zehra karakteri ile taban tabana zıt olduğunu şaka da yaparak şu sözlerle anlattı:

“İnsan özeniyor ama yapamazdım diye düşünüyorum. Çok dedikodu yapıyorum, hiç ağzım boş durmuyor o yüzden, sır saklayamıyorum (şaka yapıyor). Yok hayır yani özel hayat diye bir şey yok, bütün varlığınla kendini o işe adıyorsun. Çok zor. Sevebilirdim ama yapabileceğimi sanmıyorum. İnsanlar onun özelliği ile doğuyor bence, ben öyle düşünüyorum.”

Murat Yıldırım da böyle bir sorumluluğu üstlenmenin bir dizide oynayarak karar verilebilecek bir durum olmadığı değerlendirmesini yaptı.

Ünlü oyuncu, “Çok heyecanlı bir meslek olduğu kesin. Böyle bir dizide oynayarak da karar verilebilecek bir meslek değil gerçekten. Ne kadar zor olduğunu biz bile, belki yüzde 10’luk kısmını anlayabiliyoruz. Birkaç sohbet etme fırsatım olmuştu, gerçekten çok enteresan şeyler dinlemiştim. Bence hiç kolay bir meslek değil” diye konuştu.

Ajan olmanın da aslında içinde bir oyunculuk barındırdığını ifade eden Murat Yıldırım, mesleğin bir çekiciliğinin olduğunu ama mesleğin zor kısmının keyifli kısımlarından daha ön planda olduğunu sözlerine ekledi.