Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Teşkilat dizisinde intikam planı başarısız oldu

Teşkilat dizisinde intikam planı başarısız oldu

tarafından ker_def

Teşkilat isimli dizinin aksiyon dolu bölümleri devam ediyor. Dizi hayranları da büyük bir keyifle ekran başına geçiyor. Yıldırım, intikam planlarını devreye soktu… Boran’ı durdurmak isteyen ekip, silah tüccarının peşine düştü… Elçi, patlamaya hazır bir bomba buldu…

TRT 1’in büyük beğeniyle izlenen dizisi ‘Teşkilat’, 16 Ocak Pazar akşamı yayınlanan otuzuncu bölümüyle büyük ilgi gördü. ‘Teşkilat’, aksiyon dolu heyecanlı sahneleri ve görkemli prodüksiyonu ile büyük beğeni toplarken #GizliÇıkış etiketiyle de sosyal medyaya da damgasını vurdu. Serdar, Ceren ve Elçi arasında gerilim dolu anlar yaşanırken diğer yanda Zehra, Pınar, Hakkı, Hulki ve Sermet çekildikleri tuzak sonucu zor bir çatışmanın ortasında kaldı.

Teşkilat dizisinde intikam planı başarısız oldu 8

Ancak Elçi’nin planları istediği gibi gitmedi ve ekip kurtulmayı başarıp güvenli eve geçti. Ceren ise Serdar’ın aracına takip cihazı yerleştirebilmek için Elçi’yi vurmuş gibi gösterdi.

Kızı Roza’nın ölümünden ekibi sorumlu tutan Yıldırım, intikam planlarını devreye soktu. Yıldırım’ı öldürmeye kalkarak aralarında büyük bir düşmanlık ve rekabet başlatan Boran, gözünü örgütün başına geçmeye dikti. Ancak Yıldırım’ın buna izin vermeye hiç niyeti yoktu.

Teşkilat dizisinde intikam planı başarısız oldu 9

Yıldırım’ın başlattığı silah anlaşmasını tamamlamak için harekete geçen Boran’ı durdurmak isteyen ekip, silah tüccarının peşine düştü. Akıl dolu ve tehlikeli bir sızma operasyonuyla Boran ve silah tüccarından gereken bilgiler alınsa da aynı otele Ceren ve Elçi’nin de gelişiyle iyice işler karıştı.

Yıldırım, Boran’ın cezasını keserken, Ceren ve Elçi ise silahlarla dolu TIR’ı ele geçirdiklerini sandılar. Ancak oyun içinde oyun kuran ekibin Ceren’e bir sürprizi vardı. Elçi silah yerinde karşısında patlamaya hazır bir bomba buldu.

Dizinin 31. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. İzleyiciler merakla yeni bölümde yaşanacakları bekliyor.