Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kalabalık aile seven Özge Yağız’dan şaşırtan 3 çocuk açıklaması!

Kalabalık aile seven Özge Yağız’dan şaşırtan 3 çocuk açıklaması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Yağız, yeni sezonda Baba isimli Show TV dizisinin kadrosuna katıldı. Tolga Sarıtaş’ın canlandıracağı Kadir karakterinin kız kardeşi Büşra rolü ile ekranda izleyeceğimiz oyuncu, kariyeri adına çok önemli bir döneme başlayacak.

Yemin isimli Kanal 7’nin günlük dizisinde parlayan Özge Yağız, 2021 yılında önce Sol Yanım ardından da İçimizden Biri isimli dizilerde başrolde yer aldı. Oyuncu her iki projenin de kısa süreli olmasının şanssızlığını yaşamasının yanı sıra, yapımcıların daha da çok dikkatini çekti.

Yemin dizisinden sonra uzun süre yeni proje için bekleyen oyuncu, sezon başında tutmayan Show TV dizisinden kısa bir süre sonra bu sefer yine aynı kanal için çekilen Baba dizisiyle de anlaşarak artık sektörde bir yerinin olduğunu gösterdi.

Sadakatsiz dizisinde Derya rolünde izlediğimiz Özge Özder’in youtube sohbet programına katılan Özge Yağız, çocukları çok sevdiğini söyledi.

Kalabalık aile seven Özge Yağız'dan şaşırtan 3 çocuk açıklaması! 7

Yemin dizisinde tanıştığı Gökberk Demirci ile evlilik yolunda ilerleyen Özge Yağız, instagram’da sürekli yeğenini paylaşıyor. Teyze olmanın farklı bir duygu olduğunu anlatan oyuncu, “Kendi çocuğum olsa, Emir’den ne kadar fazla sevebilirim ki” diye annesiyle konuştuğunu söyledi.

Anneliğin öyle olmadığını annesinin kendisine hatırlattığını belirten Özge Yağız, iki kız kardeş olduklarını ifade etti. Yeğeni Emir’in doğmasının aileye büyük heyecan kattığını belirten oyuncu, kalabalık aileyi çok sevdiğini anlattı.

Özge Yağız, “Şu anki koşulları düşününce 3 çocuk çok fazla geliyor. Tabii ki de bu işler kısmet ama ben kalabalık aile seviyorum. Çok insan seviyorum” ifadelerini kullandı.

Kendisini ‘bol kepçe’ olarak tanımlayan Özge Yağız, aile buluşmalarında yemek konusunda elinin ayarının olmadığını belirtti.

Annesinden gördüklerini kendisinin de uyguladığını anlatan oyuncu, sevdiği insanlara yemek yapmaktan da zevk duyuyor.

Anaç bir yapısı olduğundan bahseden oyuncu, sahiplenici bir ruhunun olduğunu da çevresindekilerin kendisine söylediğini ifade etti.