Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kuruluş Osman’ın Melek’i Özge Sarı, Arka Sokaklar’da kendini rolüne kaptırdı

Kuruluş Osman’ın Melek’i Özge Sarı, Arka Sokaklar’da kendini rolüne kaptırdı

tarafından ker_def

Kuruluş Osman dizisinin güzeli Özge Sarı, Arka Sokaklar’a geçti! Kuruluş Osman isimli atv dizisi, üçüncü sezonu ile yoluna devam ediyor. Arka Sokaklar ise 16. sezonunda ve geçen hafta reytinglerde birincilik alarak yine başarısını kanıtladı.

Kuruluş Osman dizisinde Melek karakteri ile bir süre yer alan Özge Sarı, güzelliği ile dikkatleri üzerine çekti. Bu yapımda tecrübe kazanan genç oyuncu, şimdilerde ise Arka Sokaklar ekibinde bulunuyor.

Kuruluş Osman'ın Melek'i Özge Sarı, Arka Sokaklar'da kendini rolüne kaptırdı 8

Sakin Ol isimli sinema filminde de yer alan Özge Sarı, 607. bölüm itibari ile Arka Sokaklar’a katıldı. Ajan Victoria olarak 4 bölümdür hikayede yer alan oyuncu, başarılı bir performans ortaya koyuyor.

Yeteneklerinin yanı sıra güzelliği ile de göz dolduran oyuncu, Cuma akşamları yayınlanan Kanal D dizisinde Amerikalı bir ajana hayat veriyor.

Aksiyon sahnelerini çok seven ve işini de ciddiyetle yapan Özge Sarı, “Oynamayı sevmiyorum sette her şeyi doğal yaşamayı tercih ediyorum, karaktere büründüğümde Özge olmuyorum başka ruhta başka biri olmak beni mutlu ediyor” açıklamasını yaptı.

Kuruluş Osman'ın Melek'i Özge Sarı, Arka Sokaklar'da kendini rolüne kaptırdı 9

Kuruluş Osman ve Arka Sokaklar ile iyi bir tecrübe elde eden genç oyuncu, yeni teklifler de alıyor. Oyuncu 3 farklı sinema filminde rol almak için görüşmeler yaptığını da belirtti.