Ana sayfa Dizi Haberleri Annemizi Saklarken’in yükselen reytingi adeta bir kış güneşi gibi aldatıcı oldu!

Annemizi Saklarken’in yükselen reytingi adeta bir kış güneşi gibi aldatıcı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yayınlanmakta olan Annemizi Saklarken dizisi, geçtiğimiz hafta ortalamanın çok üzerine çıkan reytingler elde ederek herkesi hayretler içinde bıraktı. Hande Doğandemir ve Kutsi’nin başarılı performanslarının bir karşılık bulması çok sevindirici gelişmeydi…

Star TV’nin de ısrarla diziye yatırım yapmasının bir karşılığının olması Annemizi Saklarken dizisinin artık yoluna emin adımlarla yürüyebileceği hissiyatı vermişti. Ancak geçtiğimiz iki hafta yaşanan yükseliş sırasında Çarşamba dizilerinin yeni bölümleri yayınlanmamıştı.

19 Ocak Çarşamba akşamı Annemizi Saklarken 7. yeni bölümü ile ekrana geldi ve ne yazık ki, reytingler yine ilk dönemki gibi çok düşük gerçekleşti. Hande Doğandemir’in muhteşem Handan performansına hiç de yakışmayan bir reyting tablosu görüyoruz

Annemizi Saklarken’e geçen hafta yol veren dizi hayranları, Sadakatsiz, Kanunsuz Topraklar ve Kuruluş Osman’ın yeni bölümleri yayınlanınca Star TV dizisini yine görmezden geldi.

Kış güneşi gibi aldatıcı bir şekilde parlayan Annemizi Saklarken dizisi reytinglerde ilk 10 program arasına bile giremedi. Hatta ilk 20’ye girmekte bile zorlanan dizinin bu performansı Star TV’nin proje devam etme isteğini kıracaktır.

Tüm kişilerde 17. sırada yer alan dizinin yedinci bölümü, AB grubunda 18.’lik elde etti ve ABC1’de ise dizi ancak 15. olabildi. Bu sıralama ve ortalamanın çok altına düşen reytingler devam ederse final kaçınılmaz olacaktır.