Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisinde reytingler tehlike sinyali olarak alarm zilleri çaldı!

Teşkilat dizisinde reytingler tehlike sinyali olarak alarm zilleri çaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Teşkilat isimli TRT1 dizisinin çift haneli reytingler elde ettiği ve birinciliklerin abonesi olduğu dönem geride kaldı. Artık Yargı dizisi AB ve ABC1 kategorilerinde çift haneli oranlara ulaşabiliyor ama Teşkilat, geçtiğimiz pazar günü bu konuda izleyici ilgisini kaybetmekte olduğuna yönelik bir işaret verdi.

TRT1 ekranlarında ikinci sezonu başarıyla devam ederken yaşanan bu ilgi azalmasının altında Fox TV’nin Maske Kimsin Sen isimli yarışması mı var? Yoksa dizinin hayranları yavaş yavaş rahatsızlıklarını ekran başına geçmeyerek mi gösteriyor?

Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin ikinci sezonu, ilk döneme göre çok daha profesyonel şekilde çekiliyor. Ayrıca hikaye daha iyi ve çekimler ile kurgunun da çok başarılı olduğunu söylememiz gerekiyor.

Teşkilat dizisi çok iyi bir atak yaptı ve 2021 yılına damgasını vurdu. Ancak 29. bölüm reytinglerindeki gerilemenin devam edip etmeyeceği sorusu soruluyor…

16 Ocak Pazar akşamı dizinin 30. yeni bölümü yine çok heyecanlı anlara sahne olacak. Tekrar dizinin birinciliği elde etmesi ve çift haneli reytinglere ulaşması mümkün. Şayet bu gerçekleşir ise sorun olmadığı anlaşılır. Ancak reytingler düşer ya da Yargı dizisi tüm kategorilerde yine birincilik elde ederse bu durum Teşkilat’ın zayıfladığını net bir şekilde göstermiş olacak.

İşte dizinin heyecanla beklenen 30. bölümünden ilk fragman: