Ana sayfa Dizi Fragmanları Teşkilat dizisinde tüm dengeleri değiştirecek yeni karakter!

Teşkilat dizisinde tüm dengeleri değiştirecek yeni karakter!

tarafından ker_def

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği, TRT 1 ekranında reyting rekorları kıran ‘Teşkilat’ın 26 Eylül Pazar akşamı başlayacak yeni sezonunda deneyimli aktör Turgut Tunçalp kadroya katılıyor.

Turgut Tunçalp, ‘Teşkilat’ın ikinci sezonunda canlandıracağı Halit Başkan karakteriyle tüm dengeleri alt üst edecek. Ekibin yeni lideri olarak görevlendirilen ve istihbarat dünyasının efsanevi isimlerinden biri olan Halit Başkan, soğuk tavrı, profesyonelliği ve mükemmeliyetçi yapısı ile ekibin üyeleri hayli zorlayacak.

Halit Başkan’ın gelişi, Gürkan Uygun’un canlandırdığı Yıldırım’ın geçmişten gelen intikam arzusunu da ortaya çıkaracak. Halit Başkan ve Yıldırım’ın sırlarla dolu geçmişi, ‘Teşkilat’ın yeni sezonundaki en büyük gizemler olacak.

Teşkilat dizisinde tüm dengeleri değiştirecek yeni karakter! 7

‘Teşkilat’, kadroya katılan sürpriz oyuncular ve sezona damgasını vuracak karakterlerin yanı sıra; yenilenen mekanları, gündem belirleyecek sıra dışı hikayesi ve nefes kesecek aksiyon sahneleri ile ikinci sezonunda da yine adını zirveye yazacak.

Yeni sezon çekimleri tüm hızıyla devam eden ‘Teşkilat’ ikinci sezon bölümleriyle 26 Eylül Pazar TRT 1’de başlıyor…