Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Levent Ülgen yeni dizi için yine aynı tercihte bulundu!

Levent Ülgen yeni dizi için yine aynı tercihte bulundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1956 Konya doğumlu olan Levent Ülgen’i birçok izleyici Kadir karakteri ile hatırlıyor. En Son Babalar Duyar isimli dizideki eğlenceli karaktere benzer rolleri çeşitli kez canlandıran Levent Ülgen, ayrıca Akasya Durağı dizisindeki Sinan karakteri ile de akıllara yazıldı.

1990’lı yıllardan bu yana dizilerin vazgeçilmez isimlerinden birisi de Levent Ülgen’dir… Oyunculukta sınır tanımayan, her türlü karaktere ustalıkla girebilen Levent Ülgen’e yeni bir dizi teklifi daha geldi…

En son Gençliğim Eyvah isimli atv dizisinde izleyicilerle buluşan oyuncu, yine aynı kanaldan gelen dizi teklifini kabul etti. 6 sezondur müthiş bir istikrarla ilerleyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde artık Levent Ülgen de var…

Uğur Yücel’in ardından bir atak daha yapan dizi ekibi, Levent Ülgen ile de anlaşarak yeni sezon öncesi çok net bir mesaj verdi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, fenomen bir yapım ve yeni sezona da yeni karakterleri ile damga vuracağının sinyalini verdi.

Uğur Yücel ve Levent Ülgen gibi karakter yaratma ustalarının da katılması atv dizisi adına 7. sezonun çok başarılı geçeceğini anlatıyor. Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer ve Yalçın Hafızoğlu’nun başrolünde yer aldığı dizinin yeni sezondaki hikayesi de çok merak ediliyor.