Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner’e göre Uzak Şehrin Masalı dizisinde daha çok sürpriz var!

Aslıhan Güner’e göre Uzak Şehrin Masalı dizisinde daha çok sürpriz var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları yayınlanmakta olan Fox TV dizisi Uzak Şehrin Masalı’nın farklı ve etkileyici bir hikayesi var. Sokakta kalmaktan kurtulan ama bir adamın da zulmüne uğrayan Umay karakterinin çocukları ile yeni bir hayatı kurma çabasını anlatan dizi Kars’ta çekiliyor.

2 sezon boyunca Kuzey Yıldızı dizisinde başarılı komedi performansı sergileyen Aslıhan Güner, şimdilerde dram yönüyle izleyici karşısına çıkıyor. Kimi hayranlarının şive konusunda eleştirdiği oyuncu, Uzak Şehrin Masalı hakkında şöyle konuştu.

“Kars’ta çekiliyor olması önemli bir özellik. Çünkü Kars’ta ilk kez bir dizi çekiliyor. Kars birçok etnik kültürü barındıran çok güzel harmanlanmış bir şehir. Burada insanların hayvanlarla ve hayvanların insanlarla olan ilişkileri de çok güzel. Bunlar da bir şekilde dizimize yansıyacak.”

Aslıhan Güner'e göre Uzak Şehrin Masalı dizisinde daha çok sürpriz var! 7

İzleyicilerin ekran başında farklı bir dünyanın içinde kendisini bulacağını da belirten Aslıhan Güner, hikayenin içinde beklenmedik olaylar yaşanacağını ve büyük sürprizler olacağını da şu sözlerle anlattı:

“Seyirci bunları izlerken de farklı bir dünyanın içinde olduğunu hissedecek. Senaryoda çok güzel sürprizleri var. Klasik olanların dışında birçok olay ve durum izleyecek seyirci.”