Ana sayfa Dizi Analiz Teşkilat dizisinde üst üste önemli olaylar yaşandı!

Teşkilat dizisinde üst üste önemli olaylar yaşandı!

tarafından ker_def

TRT 1’in büyük beğeniyle izlenen dizisi ‘Teşkilat’, 20 Şubat Pazar akşamı yayınlanan otuz beşinci bölümüyle büyük ilgi gördü. ‘Teşkilat’, aksiyon dolu heyecanlı sahneleri ve görkemli prodüksiyonu ile büyük beğeni toplarken #HedefGörüldü etiketiyle de sosyal medyaya da damgasını vurdu. Dizi, tüm kişiler kategorisinde bu hafta birincilik elde ederek Yargı dizisinin önüne geçmeyi başardı.

Teşkilat’ın dün akşam yayınlanan bölümünde neler oldu? İşte yaşanan detaylar: Serdar, Matthias tarafından örgütün Suriye’deki yerleşkesine götürüldü… Çetin, Ayvaz’ın gerçek yüzünü gördü… Yıldırım’ın Avusturya’dan sınır dışı edilmesine karar verildi…

Serdar ‘Maskeli’ kod adıyla bilinen Yıldırım’ın iş ortaklarından Matthias tarafından örgütün Suriye’deki yerleşkesine götürüldü. Serdar burada Yıldırım ve Matthias’ın yeni planını öğrenince dövüşçü kimliğiyle El Turco olarak oyununa kaldığı yerden devam etti. Kısa sürede Matthias’ı ona sadık olduğuna ikna etti.

Hulki’nin yardımıyla ekiple iletişime geçen Serdar, içeriden bilgi aktarmaya başladı. Ekibin geri kalanı ise civarda bulunan Türk köylerine yapılacak hain saldırının yerini öğrenmek için dört bir koldan çalışmaya başladı. Mete Başkan, Tövbekar’ı da bölgeye göndererek ekibe destek olmasını sağladı.

Çetin sonunda Ayvaz’ın gerçek yüzünü gördü. Çıkan çatışmadan Ayvaz kaçmayı başardı. Pınar’ın yanına gelen Çetin, ülkeden hemen çıkmak için Pınar’ı zorladı. Pınar, Çetin’in daha fazla zarar görmemesi için elinden geleni yapsa da ona gerçeği söylemek zorunda kaldı.

Halit, Yıldırım’ı köşeye sıkıştırdığını düşünürken Yıldırım’ın Avusturyalı istihbaratçı tarafından serbest bırakılması ile deliye döndü. Ancak Halit’in Yıldırım’a bir sürprizi vardı. Yıldırım her şeyden kurtulduğunu düşünürken, Avusturya’dan sınır dışı edilmesine karar verildi.

Serdar, örgüt kampında mültecilerin denek olarak kullanıldığını öğrenince büyük bir şok yaşadı. Matthias, belirlenen Türkmen köyüne saldırı emrini verdikten sonra örgüt kampındaki mültecilerin ortadan kaldırılması görevini Serdar’a verdi.