Ana sayfa Sosyal Medya Gökçe Bahadır üst üste başarılar kazandı, bu kadar işi başarmanın da bir sırrı var!

Gökçe Bahadır üst üste başarılar kazandı, bu kadar işi başarmanın da bir sırrı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gökçe Bahadır kendi başarısının formülünü verdi! Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, pandemi döneminin hemen öncesinde İzmir’in Kızları isimli müzikal oyun gösterisi için hem şan dersleri almış hem de dans eğitimine önem vermişti. Bir süre sahneye çıkarak Sezen Aksu şarkıları eşliğinde performans sergileyen oyuncu, büyük ilgi çekmişti. Tabii ki bu süreç pandemi nedeniyle kesintiye uğradı.

Kulüp isimli Netflix projesinde de rol alan ve Matilda karakteri ile herkesi büyüleyen Gökçe Bahadır, Türkiye’nin unutulmaz olaylarından 6-7 Eylül olayları olarak tarihe geçen gayrimüslim vatandaşların yaşadığı büyük dramı anlatan diziyle çok dikkat çekti.

Gökçe Bahadır, ayrıca Evlilik Hakkında Her Şey isimli dizi ile yeniden setlere dönüş yaptı. 4 yıllık özlemin ardından hayranları ile tekrar bir dizide buluşan oyuncu tüm işlerini iyi yapmak için büyük fedakarlık sergiliyor.

Roberto Bravo isimli mücevher markası ile de bu süreçte çalışan ve reklam yüzü olan oyuncu, onlar için de 2 aylık dizi aralarında yoğun çekimlerde yer aldı. Ayrıca Emir Ersoy ile evlilik kararı da alarak 25 Şubat’ta düğün için hazırlıklara başladı.

Gökçe Bahadır üst üste başarılar kazandı, bu kadar işi başarmanın da bir sırrı var! 5

Gökçe Bahadır, bu kadar iş arasında çok yorulduğunu ilk kez itiraf etti. Oyuncu, bu yorgunluğa rağmen başarısının altında yatan nedeni de şu sözlerle açıkladı:

“Hayatta hiçbir şeyi planlayamıyorsunuz. Bazen geldim mi, üst üste geliyor. Bunun planı olmuyor. Geldiğinde de iyi yapmaya odaklı olduğunuz için… Açıkçası tek derdim yorgunluktan çok, iyi yapmak. Kulüp geldi, derdim nasıl bu rolü iyi çıkartabilirim oldu. Sonra dizi başladı. Onu nasıl iyi yapabilirim. Burası geldi, burada elimden geldiğince tüm enerjimle burada olmaya çalışıyorum. 25 Şubat, gelinin en az ilgilendiği düğün olabilir. Elimden geldiğince aralarda bakarak, uzaktan uzağa organizasyon yapabildim.”

Hiçbir şeyin kolay olmadığını anlatan Gökçe Bahadır, kadınların böyle bir gücünün olduğunu ve her şey üst üste gelse bile altından kalkabileceklerini ifade etti.