Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman’ın izinde giden Kerem Bürsin’in farkı mütevaziliği oldu!

Can Yaman’ın izinde giden Kerem Bürsin’in farkı mütevaziliği oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, bir davet üzerine Kanarya Adaları’na gitmiş ve burada hayranları tarafından çılgınca karşılanmıştı. Oyuncu İspanyol hayranları ile keyifli anlar yaşadı ve bu görüntüler sosyal medyada da geniş bir yankı buldu.

Geçtiğimiz yıllarda Can Yaman’ın yurt dışı seyahatlerinde görmeye alıştığımız büyük izleyici ilgisinin benzer bir şekilde Kerem Bürsin’e de gösterilmesi çok önemli bir gelişme. Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisinin yurt dışında yayınlanması sonrasında ünlü oyuncunun yabancı hayranları bir hayli arttı.

Kerem Bürsin’in Kanarya adalarında çok güzel bir şekilde karşılanması Can Yaman’ın yaşadıkları ile örtüşüyor… Kariyerini şu anda İtalya’da sürdüren Can Yaman gibi, Kerem Bürsin de yurt dışında büyük bir ilgi görüyor… Oyuncu bu ziyareti ardından yeniden İstanbul’a döndü.

Can Yaman'ın izinde giden Kerem Bürsin'in farkı mütevaziliği oldu! 7

Kerem Bürsin’i havalimanında sevgilisi Hande Erçel karşıladı. Oyuncu İspanya’da yaşadıkları hakkında konuştu. Oyuncu, “Gururlandık, çok güzeldi, çok tatlıydı. Onlar da çok güzel ağırladılar” diye konuştu.

Sosyal sorumluluk projesinde yer almak için bu adaya giden ünlü oyuncu, çok samimi insanlarla bir arada olduğunu ve mutlu olduğunu belirtti.

İtalya’nın ardından İspanya’da da çok iyi karşılanması sorulunca oyuncu, “Bir tek ben tanınmıyorum. Bir sürü Türk tanındığı için bu hoş bir şey. Ülkemiz adına çok güzel, muazzam bir şey” diye konuştu.

Hande Erçel kendisinin kullandığı araç ile sevgilisi Kerem Bürsin’i havalimanında aldı ama kameralara da konuşmak istemedi.