Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisindeki rolü bitti, yeni projeler için bir şartı var!

Teşkilat dizisindeki rolü bitti, yeni projeler için bir şartı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Ezgi Şenler, Teşkilat isimli TRT1 dizisinde ilk iki sezonda başrolde yer alan isimlerden birisiydi. Deniz Baysal dışında dizinin tüm başrol oyuncuları ikinci sezon itibari ile hikayeden ayrıldı. Üçüncü sezonda ise bambaşka bir kadro ile yoluna devam eden Teşkilat’ta, Ezgi Şenler de çok başarılı bir performans ortaya koydu.

Dizinin milyonlarca izleyiciyi etkilediği ilk iki sezonluk bölümünde Ankara’da yapılan çekimlerde yer alan Ezgi Şenler, önemli bir tecrübe kazandı. Ankaralı olan ve ailesiyle de burada yaşamaya devam eden Şenler, iş görüşmeleri olduğu zaman İstanbul’a gidip, tekrar geriye döndüğünü söyledi.

2016 yılında Bodrum Masalı dizisindeki Aslı karakteri ile setlere adım atan oyuncu; Nefes Nefese, Canevim, Çatı Katı Aşk ve son olarak da Teşkilat dizilerinde bulundu. Bazı sinema filmlerinin de kadrosunda yer alan oyuncu, yeni projeler konusunda görüşmelerine devam ediyor.

Teşkilat dizisindeki rolü bitti, yeni projeler için bir şartı var! 28

Ezgi Şenler, “Teşkilat, Ankara’da çekiliyordu, onu bitirdim. Yazın Asos’ta Serçenin Gözyaşı diye bir sinema filmi çektik. Çekimler iyi geçti, heyecanla onu bekliyorum” diye konuştu.

Oyuncu, 1970’li yıllarda geçen filmi bir köy ortamında çektiklerini ve kendisinin de bölgeden çok etkilendiğini anlattı.

Ekranda şu anda izlediği bir dizi olmadığını anlatan oyuncu, televizyonda hangi işlerin olduğunu bildiğini ama sürekli takip ettiği bir proje olmadığını söyledi.

Televizyon ya da dijital dizi diye bir ayırımı olmadığını anlatan Ezgi Şenler, “Ben senaryoyu beğeniyorsam her türlü kabul ederim” diye konuştu.

Senaryonun yanı sıra oyuncu kadrosunun da kendisi için bir proje seçerken önemli olduğunu anlatan Şenler, “Bir de karakteri gerçekten hissetmem önemli. Karakteri seviyor isem gerisi geliyor” dedi.

İş odaklı bir süreçte yer aldığını anlatan oyuncu, yeni dönemde yeni projeler için teklifleri değerlendirme aşamasında bulunuyor.