Ana sayfa Sosyal Medya Destan dizisinden sonra Selim Bayraktar’dan geri dönüş sinyali yok!

Destan dizisinden sonra Selim Bayraktar’dan geri dönüş sinyali yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Selim Bayraktar hem televizyon dizilerinde hem de sinema filmlerinde çok başarılı performanslar ortaya koyan isimlerden birisi. Özellikle Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Sümbül Ağa karakteri ile unutulmazlar arasına katılan oyuncu, en son Destan dizisinde Alpagu isimli karakter ile çok farklı bir rolü başarıyla canlandırmıştı.

Destan dizisi ne yazık ki final yaptı ve tek sezonluk bir proje olarak kaldı. Selim Bayraktar da ekipten Haziran ayında ayrılan isimlerden birisiydi ve dizi devam etse de ekipte yer almayacaktı. Oyuncu, bir süredir dinlenmeye ve gelen teklifleri değerlendirmeye devam ediyor.

Selim Bayraktar, “Şu anda bir proje yok” diyerek yakın zaman içinde yeniden setlere dönmesi gibi bir durumun olmadığını ifade etti.

Oyuncu, dinlenme sürecinde de kendisini geliştirmeye devam edeceğinin mesajını verdi. Bayraktar, “Şu an beklemedeyim, dinlenme zamanı. Kendimi toparlayıp, kendime bir şeyler katıp, ondan sonra enerjimi toplayıp sonra yeni bir işe başlayacağım” diye konuştu.

Oyuncunun yakın bir zaman içinde bir projede yer almak gibi bir durumunun olmadığı da bu sözleri ile anlaşıldı. 2006 yılından bu yana kariyerine devam eden Selim Bayraktar, 1975 yılında Kerkük’te dünyaya geldi ve başarılı performanslarıyla Türk dizi ve sinema dünyasının çok etkili isimlerinden birisi haline geldi.