Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Özgür olarak parlayan Nihan Taşyürek’ten yeni dizi atağı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Özgür olarak parlayan Nihan Taşyürek’ten yeni dizi atağı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 6 sezon boyunca başarıyla devam eden ve geçen sezon yapımcı ile kanal arasındaki anlaşmazlık nedeniyle final yapan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, hala unutulmayan bir proje olarak milyonlarca izleyicinin aklında duruyor. Finalinin ardından birçok oyuncusu farklı dizilerde boy gösteren bu önemli projenin içinde yer alan isimlerden birisi de Nihan Taşyürek olmuştu.

Dizide Özgür isimli avukat karakterini canlandıran oyuncu, önemli bir çıkışa da imzasını atarak, dikkatleri üzerine çekmişti. Nihan Taşyürek, EDHO’dan 2019 yılında ayrıldı ve bir süredir de ekranlarda yer almadı.

atv’de Cuma akşamları yayınlanmakta olan Yalnız Kurt isimli diziden rol kapan oyuncu, bu hafta ekrana geri dönüş yapıyor. Deniz isimli karakter ile Yalnız Kurt ekibine katılan oyuncu, 29. bölümden itibaren yeni dizisiyle kariyer yolculuğuna devam edecek.

2 sezon yer aldığı EDHO’nun ardından yeniden atv ekranına dönüş yaparak iyi bir fırsat elde eden Nihan Taşyürek’in hem yeni rolü hem de performansı merakla bekleniyor.