Ana sayfa Sinema Teşkilat dizisine katılan Yavuz Bingöl’ün Akif filmindeki rolü de çok etkileyici!

Teşkilat dizisine katılan Yavuz Bingöl’ün Akif filmindeki rolü de çok etkileyici!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Teşkilat isimli TRT1 dizisine katılan ünlü isimlerden birisi de Yavuz Bingöl.. İkinci sezonda diziyle öne çıkacak olan oyuncu, ayrıca Akif isimli sinema filminin heyecanını da yaşıyor.

Filmde İstiklal Marşı’nın şairi Mehmet Akif Ersoy’u canlandıran oyuncu, bundan büyük şeref duyduğunu anlattı. Hem filmin hem de karakterin çok zorlu olduğunun altını çizen Yavuz Bingöl, şunları söyledi.

“Çekimler de zorluydu, Akif de zorlu bir karakterdi. Tarihe mal olmuş, hepimizin kalbinde olan vatan şairi. Vatanı için olmayacak fedakarlık yapmış. Böyle bir marşı da yazmış, Türkiye’deki bütün herkesin beraberliğin sağlamış çok önemli bir şahsiyeti oynadım. Çok mutluyum, gururluyum.”

24 Eylül’de izleyicilerle buluşan filmin takdirini izleyicilere bırakan Yavuz Bingöl, gençlerin bu filme gitmeleri gerektiğini ifade etti. Oyuncu, özellikle İstiklal Marşı’nın hangi ortamda yazıldığı, devletin nasıl kurulduğunun anlatıldığı bu filmin gençler için çok faydalı olacağını belirtti.

Yavuz Bingöl, özellikle İstiklal Marşı’nın yazıldığı sahneler ile ailesiyle vedalaştığı anların çok duygusal olduğunu da sözlerine ekledi

Bu tarz tarihi karakterlerin herkese nasip olmadığını ve çok heyecan verici olduğunu anlatan Yavuz Bingöl, yer aldığı en önemli filmlerden birisinin Akif olduğunu anlattı.