Ana sayfa Dizi Fragmanları Teşkilat dizisinin reytingi düşünce atv fırsatı gördü! İşte Adı Sevgi dizisinin başlama tarihi!

Teşkilat dizisinin reytingi düşünce atv fırsatı gördü! İşte Adı Sevgi dizisinin başlama tarihi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle buluşacak olan Adı Sevgi dizisinin hangi gün yayınlanacağı merakla bekleniyordu. Sonunda kanal yönetimi karar aldı ve Pazar akşamları yayınlamayı uygun buldu.

TRT1 ekranlarında ilk sezondan bu yana çok başarılı şekilde yoluna devam eden Teşkilat dizisinin, son dönemde düşmekte olan reytingleri atv’ye bir fırsatı işaret etmiş olacak ki, Adı Sevgi dizisi için pazar günü tercih edildi.

atv’nin yayında olan 5 dizisi var ve sadece pazar ile pazartesi günleri boştu. Yargı dizisinin güçlü çıkışı karşısında düşmekte olan reytingleri ile Teşkilat son haftalarda olumsuz sinyaller veriyor. Bu gelişmenin de ardından atv’nin Adı Sevgi dizisi için Pazar gününü tercih etmesi anlamlı oldu.

atv, sezon başında İkimizin Sırrı isimli diziyi de pazar akşamları yayınlamış ama Teşkilat dizisinin ikinci sezonu çok etkili başlayınca reytingler düşük gelmiş ve dizi 10. bölümde yayından kaldırılmıştı.

Teşkilat dizisinin reytingi düşünce atv fırsatı gördü! İşte Adı Sevgi dizisinin başlama tarihi! 7

Yargı ve Teşkilat dizilerinin karşısına Adı Sevgi ile çıkacak olan atv çok önemli bir karar vermiş oldu. Gizem Güneş ile Yunus Emre Yıldırımer’in başrollerinde yer aldığı Adı Sevgi dizisi, öğrencileri için her türlü fedakarlığı yapan bir öğretmenin hikayesini anlatacak.

Çocuk gelin konusunun bir yara olduğu ülkemizde, öğretmenin gücünü ve bir ilçeyi nasıl değiştirebileceğinin izlerini Adı Sevgi dizisinde bulacaksınız. 13 Mart Pazar akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Adı Sevgi dizisi, izleyicilere umudun var olduğunu bir kez daha hatırlatacak.