Ana sayfa Dizi Haberleri Ne Yaprak Dökümü ne de Ufak Tefek Cinayetler! Gökçe Bahadır’da iz bırakan dizi bir başka!

Ne Yaprak Dökümü ne de Ufak Tefek Cinayetler! Gökçe Bahadır’da iz bırakan dizi bir başka!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, uzun yıllardır televizyon dizilerinde ve sinema filmlerinde yer almaya devam ediyor. Oyuncunun başarılı performanslarından bir örneğini de sezon başından bu yana Evlilik Hakkında Her Şey isimli dizide görme fırsatı bulduk.

Fox TV dizisi yoluna devam ederken, Gökçe Bahadır da geçen hafta müzisyen Emir Ersoy ile hayatını birleştirdi. Gelinlik oyuncuya çok yakıştı ve muhteşem bir düğün sonrasında çift yeni hayatlarına adım attı.

Gökçe Bahadır kariyerinin zirvesinde bulunduğu bir dönem yaşıyor… Hayat Bilgisi, Yaprak Dökümü, Kayıp Şehir, Ufak Tefek Cinayetler, Kulüp ve Evlilik Hakkında Her Şey gibi bir çok dizide izlediğimiz oyuncu, her rolüne de farklı bir anlam katmasını bildi. Ancak oyuncuyu çok etkileyen ve üzerinde derin izler bırakan bir rol var…

Netflix’te yayınlanan ve Matilda karakterini canlandırdığı Kulüp isimli dizi, oyuncuda büyük bir iz bıraktı… Gökçe Bahadır, canlandırdığı karakterlerin hepsinin kendisi ve oyunculuk hayatı için farklı deneyimler olduğunu ve farklı değişimlere gebe olduğunu belirtirken, Kulüp dizisinin farkını şu sözlerle anlattı:

“Hepsinin yeri bende çok ayrı çünkü hepsinin dönemleri ayrı, bendeki etkileri çok farklı ama “Kulüp’teki Matilda bende çok iz bırakan bir karakter oldu.”

Ne Yaprak Dökümü ne de Ufak Tefek Cinayetler! Gökçe Bahadır'da iz bırakan dizi bir başka! 7

Alem dergisine konuşan Gökçe Bahadır’a ilerleyen dönemlerde ‘keşke onun hayatını canlandırsam’ diye hayaller kurduran biri var mı?” şeklindeki soru yöneltildi.

Oyuncu, “Açıkçası ilk aklıma gelen Sabiha Gökçen, onun hayatını canlandırmayı isterdim” diye konuştu.

Sabiha Gökçen, Türkiye’nin ilk kadın pilotlarındandır ve dünyanın da ilk kadın savaş uçağı pilotu olarak biliniyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi kızı Sabiha Gökçen, 22 Mart 1913’te doğdu ve yine bir 22 Mart günü 2001 yılında hayata veda etti.