Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisinin reytinglerde havası söndü, Yargı dizisi havalandı!

Teşkilat dizisinin reytinglerde havası söndü, Yargı dizisi havalandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları yayınlanan Yargı ile Teşkilat dizilerinin müthiş yarışı devam ediyor ama, TRT1 dizisindeki düşüş dikkatlerden kaçmıyor. Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal ikilisinin başrolünde yer aldığı Teşkilat’ın 2021 yılındaki reytinglerini aradığını görüyoruz.

Uzun süre çift haneli reytingler elde eden ve birincilikleri de kimseye kaptırmaya dizinin, sezonun en iyi yapımları arasında yer aldığını da belirtmek gerekiyor. Ancak son haftalarda dizide ciddi bir reyting kaybı görüyoruz. Özellikle Survivor All Star 2022 yarışmasının başlaması ile birlikte düşüş yaşayan Teşkilat, Yargı karşısında da tüm kişiler kategorisi dışında artık birinci olabilecek bi konumda değil.

AB ve ABC1 kategorilerinde çift haneli rakamlarla ilerleyen Yargı adeta havasını atıyor… Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı Kanal D dizisi, 23 Ocak Pazar akşamı tüm kişilerde küçük bir farkla rakibinin gerisinde kalarak ikinci oldu. Ancak Yargı’nın hikaye noktasında Teşkilat’tan daha heyecanlı hale gelmesinin reytinglere de yansıdığını gözlemliyoruz.

Teşkilat, TRT1’e 2021 yılında en çok izlenen televizyon kanalı olmasını sağlayan yapımların başında geliyor. Hala çok iyi reytingler elde etse bile çift haneli oranlardan uzaklaşan Teşkilat, 23 Ocak akşamı AB ve ABC1’de Survivor’ı geçerek ikincilik elde etti.

Tüm kişilerde hala zirvede yer alarak gücünü sergileyen Teşkilat’ın eski havasında olmadığını ve izleyici ilgisinin biraz azıldığını söyleyebiliriz.