Ana sayfa Dizi Fragmanları Kaderimin Oyunu dizisi yükselecek derken, bu düşüş iyiye işaret değil!

Kaderimin Oyunu dizisi yükselecek derken, bu düşüş iyiye işaret değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak’ın başrollerinde yer aldığı Kaderimin Oyunu dizisi, Star TV’de Cuma akşamları yayınlanıyor. Dizinin yayın gününde o kadar farklı diziler yer alıyor ki, belki başka bir gün yayınlansa birinciliğe oynayabilecek olan Kaderimin Oyunu, Cuma rekabetinde arada kalıyor.

Star TV’nin izlenme oranlarını yükselten Kaderimin Oyunu, bir süre ekrana ara verdikten sonra yeniden izleyicilerle buluştu. Dizinin beşinci bölümünün reytinglerindeki bir miktar gerileme hemen dikkat çekti. Tüm kategorilerde ortalamanın üzerinde oranlar gelmiş olsa da dizinin daha iyi sonuçlar alması yönünde bir beklenti vardı.

Bu beklentinin tam aksi bir durum gerçekleşti ve Kaderimin Oyunu hem reyting hem de sıralama olarak bir miktar gerileme yaşadı. Tüm kişiler kategorisinde yedinci olan dizi, AB’de günü beşinci bitirdi ve ABC1’de de altıncı olabildi.

Kaderimin Oyunu dizisinin bir miktar izleyici ilgisini kaybetmesine yapılacak bir açıklama henüz yok. Ancak bu durum gelecek hafta da devam eder ise, hikayeye yönelik izleyicilerin bazı rahatsızlıkları olduğu sonucunu düşünebiliriz.

Kaderimin Oyunu dizisinin 28 Ocak Cuma akşamı yayınlanacak olan altıncı yeni bölümünün sonuçları merakla bekleniyor. İşte yeni bölümden ilk fragman: