Ana sayfa Dizi Haberleri ‘Teşkilat’ dizisinin setinden ilk selfie geldi! İzleyici heyecanlandı!

‘Teşkilat’ dizisinin setinden ilk selfie geldi! İzleyici heyecanlandı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezon başlayan ve başlar başlamaz dizi dünyasında bomba etkisi yaratan ‘Teşkilat’ dizisinin her bölümü günlerce konuşulmuştu. Tims&B tarafından TRT 1 için çekilen dizi, her bölümüyle izleyiciden tam not aldı.

Geçtiğimiz hafta, dizi ekibinin yeni sezon için sete çıktığını ve çekimlere başlandığını duyurmuştuk. Setten ilk selfie de dizinin instagram hesabından yapıldı.  Başrol oyuncuları, Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal çektikleri fotoğrafla ‘geliyoruz’ mesajını verdiler. Bu paylaşım dizi izleyicisini de heyecanlandırdı.

‘Teşkilat’ dizisinin setinden ilk selfie geldi! İzleyici heyecanlandı! 14

Milli İstihbarat Teşkilatı’nda çalışan özel bir ekibin iş hayatı ile birlikte özel hayatını da konu edinen dizide; Çağlar Ertuğrul, Mesut Akusta, Deniz Baysal, Ezgi Şenler, Tuncer Salman, Ezgi Eyüboğlu ve Atılay Uluışık gibi önemli isimler rol alıyor.

‘Teşkilat’ dizisinin setinden ilk selfie geldi! İzleyici heyecanlandı! 15

Yeni sezonda ‘Teşkilat’ın hem oyuncu hem de çekim kadrosunda bazı değişiklikler olacak. Öncelikle, daha önce Hakan Kırvavaç tarafından yönetilen dizi artık ‘Son Yaz’ı yöneten Barış Arlıer’in elinde. Diziye yeni katılan isimler ise en son ‘Maraşlı’ dizisinde ‘Yavuz İnce’ karakteriyle izlediğimiz Hakan Boyav  ve ‘Kurtlar Vadisi’ dizisinin ‘Mematisi’ Gürkan Uygun oldu.