Ana sayfa Sosyal Medya ‘Alev Alev’in ‘İskender’i Berker Güven, hayranlarının ısrarına dayanamadı. Sosyal medya perhizini bozdu!

‘Alev Alev’in ‘İskender’i Berker Güven, hayranlarının ısrarına dayanamadı. Sosyal medya perhizini bozdu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekran yolculuğuna ‘Vatanım Sensin’ dizisinde oynadığı ‘Yunanlı Alexi’ rolü ile başlayan ve ilk deneyimi ile izleyiciden olumlu tepkiler alan genç oyuncu Berker Güven, kariyerinde emin adımlarla ilerliyor.

‘Vatanım Sensin’in akabinde ‘Zalim İstanbul’ dizisinde engelli bir genci canlandıran oyuncu bu dizideki ‘Nedim Karaçay’ rolü ile geniş bir kitle tarafından tanındı.

‘Alev Alev’in ‘İskender’i Berker Güven, hayranlarının ısrarına dayanamadı. Sosyal medya perhizini bozdu! 10

Geçtiğimiz aylarda final yapan ‘Alev Alev’ dizisi ise oyuncunun kariyeri açısından önemli bir iş oldu. Yakışıklı oyuncu, ‘Zalim İstanbul’ dizisinin ardından ‘Alev Alev’ dizisinde yine izleyicinin gönlünü çaldı! Oyuncunun, hayat verdiği ‘İskender’ karakteri başta izleyenleri sinir eden ama sonrasında kendisini affettiren ve sevdiren bir adama dönüştü.

‘Alev Alev’in ‘İskender’i Berker Güven, hayranlarının ısrarına dayanamadı. Sosyal medya perhizini bozdu! 11

Berker Güven’in instagram hesabından yaptığı en son paylaşım da Mayıs ayında yaptığı ‘Alev Alev’ dizisine veda ettiği paylaşım oldu. O günden bu yana sosyal medyada görünmeyen oyuncudan yeni bir paylaşım geldi.

‘Alev Alev’in ‘İskender’i Berker Güven, hayranlarının ısrarına dayanamadı. Sosyal medya perhizini bozdu! 12

Güven, sosyal medyada uzun zamandır görünmediğini fark etmiş olsa gerek, fotoğrafına ‘Hiçbir şey paylaşmazsam hayranlarım muhtemelen beni öldürmek üzereydi ‘yazdı. Berker Güven bu paylaşımı ile hayranlarının gönlünü aldı.

‘Alev Alev’in ‘İskender’i Berker Güven, hayranlarının ısrarına dayanamadı. Sosyal medya perhizini bozdu! 13