Ana sayfa Dizi Fragmanları Teşkilat geldi, Tövbeler Olsun’un günü değişti ve bir karakter de ayrılıyor!

Teşkilat geldi, Tövbeler Olsun’un günü değişti ve bir karakter de ayrılıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- TRT1 ekranında yeni dizi Teşkilat’ın gelişi izleyicileri bir hayli heyecanlandırdı. Milli İstihbarat Teşkilatı’nın desteğini de alarak hazırlanan dizide aksiyonu bol birçok olay ekrana gelecek. Dizinin alt metninde de Türkiye’nin bölgesinde ne kadar büyük bir istihbarat ağına sahip olduğunu da mutlaka anlatacaklardır.

Çağlar Ertuğrul ve deniz Baysal ikilisinin başrolünde yer aldığı Teşkilat dizisi 7 Mart Pazar günü ilk bölümü ile başlıyor. Pazar akşamları yayınlanmakta olan Tövbeler Olsun isimli absürt komedi dizisinin ise günü değiştirildi.

Erkan Can, Güven Kıraç ve İpek Tuzcuoğlu’nun başrolündeki Tövbeler Olsun için final kararı alınmıştı. Ancak yayınlanması beklenen geride 5 bölüm var. 32. bölüm itibari ile izleyicilere veda edecek olan Tövbeler Olsun, artık perşembe akşamları yayınlanacak.

Dizinin gün değişikliğ yayınlanan fragman ile duyuruldu. Reytingleri son dönemde bir hayli düşüş yaşayan dizinin hayranları 4 Mart Perşembe akşamı 28. bölümü izleyebilir. Bu bölümde Nazmiye karakterine hayat veren Seda Türkmen de yapıma veda edecek.

İşte Tövbeler Olsun dizisinin 28. bölüm fragmanı: