Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat ve Yargı dizilerine öyle bir rakip geliyor ki alternatif arayanları hemen çekebilir!

Teşkilat ve Yargı dizilerine öyle bir rakip geliyor ki alternatif arayanları hemen çekebilir!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Pazar akşamlarının iki güçlü dizisi Yargı ve Teşkilat, geçtiğimiz sezon da reytingde büyük bir yarış içine girmişlerdi. Teşkilat’ın sezon boyunca genel olarak Yargı’nın hemen ardından ikinci sıraya yerleştiği ekranda bu sezon işler değişti!

Diziden Çağlar Ertuğrul’un ayrılması ve yerine Murat Yıldırım’ın gelmesi ile birlikte hikayesi de yenilenen Teşkilat, yeni bir çıkış yakaladı! İkinci sezonuyla Pazar akşamlarının tahtını Yargı’nın elinden almayı başardı! Reyting sıralamasında zirveye geçen TRT’nin Teşkilat dizisini, Kanal D’nin Yargı dizisi zorlamaya devam ediyor.

Ancak iki diziye bambaşka bir hikaye ile çok özel bir rakip geliyor! Uzun süredir izleyenlerin özlediği, içinde samimiyet, dostluk, aile bağları, aşk, kırık kalpler, dramatik olayların da yer aldığı, aynı zamanda yüzleri de güldürecek komedi yanıyla da sevilecek Güzel Günler dizisi yakında ekranda olacak!

Teşkilat ve Yargı dizilerine öyle bir rakip geliyor ki alternatif arayanları hemen çekebilir! 8

Show TV’de yayınlanacak olan Güzel Günler dizisinin öyle bir kadrosu var ki daha şimdiden izleyenlerin merak etmesini sağlıyor! Yapımını TMC’nin üstlendiği Güzel Günler’in yayın tarihi de kısa bir süre önce belli oldu! Dizi, 6 Kasım Pazar akşamı 20.00’de ilk bölümüyle ekranda olacak.

‘Canım Ailem’ ve ‘Aramızda Kalsın’ın gibi unutulmaz iki diziye imza atan TMC ile birlikte, bu iki dizinin senaryosunu kaleme alan Selin Tunç’un da imzasını taşıyor Güzel Günler dizisi. Usta ve genç isimleri bir arada getiren kadroda Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Burak Dakak, Oya İloğulları, Orkuncan İzan, Duygu Köse ve Yıldıray Şahinler, Seray Gözler yer alıyor.

Teşkilat ve Yargı dizilerine öyle bir rakip geliyor ki alternatif arayanları hemen çekebilir! 9

Yönetmen koltuğunda Osman Taşçı’nın oturduğu dizi, şimdiden pek çok izleyicinin merakla ve heyecanla beklediği bir yapım olmayı başardı! Dizinin Pazar akşamları kıyasıya bir rekabet içinde olan Yargı ve Teşkilat karşısında nasıl bir duruş sergileyeceği de ayrı bir merak konusu!

Selma ile Mihran’ın doğdukları gün kulaklarına fısıldanan ölümsüz aşkın, bu aşkın ardındaki sırların ve onları kucaklayan sıcak, eğlenceli, neşeli bir ailenin hikayesini ekrana taşıyacak Güzel Günler dizisi.

İşte ilk bölüm fragmanı: