Ana sayfa Sosyal Medya Yıldıray Şahinler için Arak dizisi Robin Hood’un güncel versiyonu gibi!

Yıldıray Şahinler için Arak dizisi Robin Hood’un güncel versiyonu gibi!

tarafından ker_def

Show TV’nin izleyici ile buluşmak için gün sayan, yapımını Most Production’ın, yapımcılığını Murat Can Oğuz’un üstlendiği yeni dizisi “Arak”ın sevilen oyuncularından Yıldıray Şahinler, proje hakkında ilgi çekici açıklamalarda bulundu.

Yıldıray Şahinler, dizinin hikayesi için Robin Hood benzetmesi yaparak şunları söyledi; “Hikaye bir yol hikayesi sanki. Bir ailenin geçtiği uzun bir yolculuk, o yolculuk içinde her birinin değişimleri, savruluşları, kopuşları, bir arada duruş çabaları… Öte yandan çağdaş bir Robin Hood öyküsü. ‘Çalmak’ eylemi üzerine durup düşünmemize yol açacak bir aksiyon örgüsü var. Bunların ardında da katman katman açılan, sürprizlere gebe sırlarla dolu bir hesaplaşma hikayesi.”

Oynadığı Halim karakterinden bahseden ünlü oyuncu, ailesinin akıl hocası olan birisi olarak hayranlarının karşısına çıkacak.

Bu role çok yakışacağı belli olan ünlü oyuncu, “Benim oynadığım Halim karakteri Kara, Yosun ve Sedat’ın amcası. Bir yanıyla ailenin en kalender, görmüş geçirmiş üyesi. Kara’nın deli dolu yanını dizginlemesine yardım eden bir akıl hocası, ailenin sırlarını bir yük gibi taşıyan biri; diğer taraftan da annesi Sema’nın güvenli gölgesinde tam büyüyememiş orta yaşlı bir erkek çocuk” değerlendirmesinde bulundu.

Titiz bir ön hazırlık süreci geçirdiklerini söyleyen oyuncu, projenin en cazip yönlerini ise şöyle özetledi; “Hem öykünün çok katmanlı örgüsü hem de karakterlerin iyi ve kötüden ibaret olmayan derinlikli ve şaşırtıcı yapısı beni ilk çeken şeydi. Sonra da kadronun kalitesi kararımda belirleyici oldu.”

Arak’ta izleyiciyi nelerin beklediğini ise Yıldıray Şahinler’in şu sözleri ile daha net anlaşılıyor:

Çok sarsıcı, çok şaşırtıcı, çok yoğun bir dizi görecekler. Oyunculuk kalitesinin çok dengeli ve yüksek olacağı, hiçbir anı geçiştirilmemiş bir rejiyle oluşan bir iş seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.”

İlker Kaleli, Öykü Karayel, Tülin Özen, Mehmet Özgür, Yıldıray Şahinler, İlker Kızmaz, Kerem Arslanoğlu, Bedir Bedir, Furkan Kalabalık, Demircan Kaçel, Cem Zeynel Kılıç, Görkem Kasal, Beril Kolcu, Ilgaz Kaya ve Bennu Yıldırımlar gibi birbirinden başarılı ve sevilen isimleri kadrosunda bir araya getiren Arak Perşembe saat 20.00’de Show TV’de başlıyor.