Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat’ın Serdar’ı Çağlar Ertuğrul’un hayvan sevgisi hayranlarını mest etti!..

Teşkilat’ın Serdar’ı Çağlar Ertuğrul’un hayvan sevgisi hayranlarını mest etti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay– TRT1’in Teşkilat dizisinde yakışıklı ve ciddi ajan ‘Serdar’ karakterini canlandıran Çağlar Ertuğrul, sosyal medyadaki eğlenceli paylaşımlarıyla da sık sık adından söz ettiriyor.

Yakışıklı oyuncu instagram hesabından bazen kısa bir video, bazen fotoğraf paylaşarak altına yazdığı bir metinle hayranlarını çok güldürüyor. Oyuncu, 2.9 milyon takipçisinin bulunduğu instagram’da ilgiyle takip ediliyor.

Oyuncu, son paylaşımıyla bu defa hayvan sever hayranlarının gönlünü çalacağa benziyor. Teşkilat dizisinin çekimleri sırasında gördüğü bir sokak köpeğini seven Çağlar Ertuğrul bu anları sosyal medyada da paylaştı.

Teşkilat'ın Serdar'ı Çağlar Ertuğrul'un hayvan sevgisi hayranlarını mest etti!.. 9

Oyuncu, ‘Bu huzur içinde uyuyan güzel yaratığı rahatsız etmeme izin ver’ yazdığı paylaşımında hayvan sevgisini de gözler önüne serdi. Köpeği kucağına alıp poz veren oyuncunun bu anları hayranlarından yoğun ilgi gördü.

Teşkilat'ın Serdar'ı Çağlar Ertuğrul'un hayvan sevgisi hayranlarını mest etti!.. 10

Çağlar Ertuğrul kucağına aldığı köpeği severek günün stresini atarken, oyuncunun kucağındaki köpeğin sevimliliği ve keyifli halleri de objektiflere yansıdı.

Çağlar Ertuğrul zaman zaman instagram hesabından Teşkilat dizisinde ki rol arkadaşı Deniz Baysal ile birlikte de esprili paylaşımlarda bulunuyor. İki ünlü oyuncunun setten yaptıkları bu paylaşımlar da hayranlarından büyük ilgi görüyor.

Teşkilat'ın Serdar'ı Çağlar Ertuğrul'un hayvan sevgisi hayranlarını mest etti!.. 11