Ana sayfa Dizi Haberleri BeinConnect’in Alperen Duymaz’lı dizisi Erkek Severse başarısını ispatladı!

BeinConnect’in Alperen Duymaz’lı dizisi Erkek Severse başarısını ispatladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- En son Son Yaz dizisinde izlediğimiz Alperen Duymaz’ı ekrana geri döndüren Erkek Severse dizisi bir süre önce ilk bölümüyle ekrana gelmişti. İzleyiciler tarafından çok sevilen dizi platformun en çok izlenenleri arasında yer alarak başarısını ispatladı.

Son Yaz dizisinde elde ettiği büyük başarının ardından bu kez karşımıza bir mafya değil de plaza erkeği olarak çıkan Alperen Duymaz’ın yeni dizisi çok iyi izlenme rakamlarına ulaştı. Dizi, yayınlandığı platform BeinConnect’in en çok izlenenler listesinde dördüncü sırada yer aldı.

Dizinin bu başarısı üzerine ikinci sezonunun da çekilmesine karar verildi. Romantik bir dizi olan Erkek Severse ile ilgili bu haber dizinin izleyicilerini de çok sevindirdi. İkinci sezonda Büşra Develi’nin canlandırdığı Zeynep ve Alperen Duymaz’ın hayat verdiği Kenan karakterleri arasındaki romantizm dozunun artması bekleniyor.

BeinConnect’in Alperen Duymaz’lı dizisi Erkek Severse başarısını ispatladı! 7

Yapımcılığını Gold Film’in üstlendiği dizinin ikinci sezon çekimlerine yakında başlanacak. Dizide Alperen Duymaz ve Büşra Develi’nin yanı sıra Yasemin Allen, Görkem Sevindik ve Yağız Can Konyalı gibi isimler yer alıyor.

Erkek Severse’de ilk kez anne rolüyle hayranlarının karşısına çıkan Büşra Develi, dizideki performansıyla büyük beğeni aldı. Son Yaz’da canlandırdığı Akgün karakteriyle oyunculuktaki başarısını kanıtlayan Alperen Duymaz da bir plaza erkeğini canlandırdığı Kenan rolüyle izleyicilerinin karşısına farklı bir şekilde çıktı.

Erkek Severse dizisinin konusu şöyle: Zeynep, üniversite yıllarında büyük bir aşkla evlendiği Oktay’dan (Görkem Sevindik) aldatıldığı için boşanmıştır. Zeynep, erkeklere olan inancını kaybeder ve kalbini aşka kapatır. Ta ki Kenan’ı (Alperen Duymaz) tanıyana kadar.