Ana sayfa Dizi Haberleri BluTV dizisi Sokağın Çocukları’nda yeni sezon için geri sayım başladı!

BluTV dizisi Sokağın Çocukları’nda yeni sezon için geri sayım başladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dijital yayın platformu BluTV’de yayınlanan Sokağın Çocukları, ilk üç sezonuyla çok ilgi görmüştü. Dizinin dördüncü sezonu için geri sayım sürerken izleyicileri arasında da heyecan doruğa çıktı.

İlk üç sezonuyla büyük ilgi gören Sokağın Çocukları’nın dördüncü sezonunun ilk iki bölümü 18 Şubat’ta BluTV ekranında olacak. Dizinin dördüncü sezonunda Suriye’de Faysal Aziz’i öldüren Onur Akbay ve çetesi, bu sezon Faysal’ın ağabeyi Malik’le karşı karşıya gelecek ve yeni defterler açılacak.

Düşmanı Cemal ve ekibiyle iş birliği yaparak Faysal’ı alt eden Onur Akbay, yeni sezonda bambaşka bir felaketle karşılaşacak. Suriye’de mahsur kalan çetenin işkence ve ölümle dolu, varlığını kimsenin bilmediği bir hapishanede yaşayacakları izleyiciyi şoke edecek.

Yönetmen koltuğunda Sıfır Bir’in yönetmeni Kadri Beran Taşkın’ın oturduğu Sıfır Bir Yapım imzalı Sokağın Çocukları, yeni sezonunda gerçekçi karakterleriyle yepyeni suç hikayelerini seyirciye aktaracak.

İlk olarak 2020 yılında ekrana gelmeye başlayan dizinin oyuncu kadrosunda Furkan Murat Uğur, Hakan Erkuran, Nesih Turunç, Soner Çelik,Oğuz Öztaş, Kerem Ali Yengüner, Arda İlkin Parlak, Alper Parlak, Gökhan Diğicibaş gibi genç oyuncular yer alıyor.