Ana sayfa Sosyal Medya Teşkilat, Kardeşlerim ve Yasak Elma dizilerinden 3 genç kadına büyük fırsat!

Teşkilat, Kardeşlerim ve Yasak Elma dizilerinden 3 genç kadına büyük fırsat!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ve dijital dizilerin birbiri ardına hazırlanması genç oyuncular için de önemli fırsatlar yaratıyor. Son dönemde televizyon dizilerine transfer olan genç oyuncular, kendilerini gösterme fırsatını çok iddialı yapımlarla buluyor.

Teşkilat dizisine katılan Lara Domaç, Kardeşlerim dizisi için anlaşma yapan Nilsu Yılmaz ve Yasak Elma’ya başlayacak olan Yasmin Erbil için büyük bir kariyer fırsatı var.

Daha önce birkaç rolde yer alan Lara Domaç, TRT1’in çok iddialı dizisi Teşkilat’a katıldı. Dizinin yeni isimlerinden Gürkan Uygun’un canlandıracağı Yıldırım karakterinin kızı Roza’yı genç oyuncu canlandıracak.

Teşkilat, Kardeşlerim ve Yasak Elma dizilerinden 3 genç kadına büyük fırsat! 24

Lara Domaç adına, TRT1’nin reyting rekortmeni dizisine katılmak büyük bir başarı. Oyuncu, kariyeri adına büyük bir fırsat elde etti ve nasıl değerlendireceği merakla bekleniyor.

Bir başka genç oyuncu ise Kardeşlerim dizisine katılan Nilsu Yılmaz… Payitaht Abdülhamid ve Kırmızı Oda gibi iki yapımda kendini gösterme fırsatı bulan Nilsu Yılmaz, yeni sezonda Kardeşlerim dizisinin kadrosunda yer alacak.

Tecrübeli isimlerin yanı sıra genç oyuncuların öne çıkmasını sağlayan Kardeşlerim dizisinin ikinci sezonunda Cemile Akgün karakterini Nilsu Yılmaz canlandıracak. Oyuncu, hikayeye etkili bir giriş yapacak ve performansı ile kariyerinde büyük bir sıçrama yaşayabilir.

Teşkilat, Kardeşlerim ve Yasak Elma dizilerinden 3 genç kadına büyük fırsat! 25

Fox TV ekranında yayınlanan ve bugüne kadar dört sezon ekranda başarılar elde eden Yasak Elma’da da yeni bir genç yetenek var… Usta oyuncu ve sunucu Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil de babasının izinden gidiyor.

Yasmin Erbil daha önce bazı sinema filmlerinde küçük rollerde yer aldı. Daha önce sunuculuk deneyimi de olan Erbil, ilk kez bir dizide bulunacak.

Yasak Elma’nın dördüncü sezonunda Canan karakterini canlandıracak olan Yasmin Erbil’in kendisini göstermesi, iyi bir oyunculuk sergilemesi kariyer yükselişini hızlandırabilir.

Teşkilat, Kardeşlerim ve Yasak Elma dizilerinden 3 genç kadına büyük fırsat! 26

Bakalım 3 etkili diziye katılan 3 genç kadın oyuncu nasıl performanslar sergileyecek.