Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat’ta Mesut Akusta’dan sonra bir başrol daha diziye veda ediyor!

Teşkilat’ta Mesut Akusta’dan sonra bir başrol daha diziye veda ediyor!

tarafından kadir kadir

Televizyongazetesi.com/Detay –TRT1 ekranında izleyiciyle buluşan Teşkilat dizisi bu sezonun en etkileyici projelerinden birisi oldu. Başrolü Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Gürkan Uygun, gibi isimlerle paylaşan Ezgi Eyüboğlu, Ceren karakterinde gösterdiği performansla çok iyi bir sezon geçirdi. Ajan karakterine hayat veren oyuncu, güçlü bir dizi ile ekrana dönüş yapmanın da mutluluğunu yaşadı.

Kanal D’de yayınlanan Bodrum Masalı isimli dizi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Ezgi Eyüboğlu, 2020 sezonunda Çatı Katı Aşk dizisinde Ayşen karakterine hayat vermişti. Teşkilat’ın 14.bölümü ile birlikte sezon finali yapması sonrası Pastel Film tarafından hazırlanan Ölüm Bize Yakışır isimli dijital dizi projesinde de yer aldı.

TV100’den Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Ezgi Eyüboğlu’nun diziden ayrılacağı konuşuluyor. Pazar akşamlarına damgasını vurmaya devam eden dizide geçen haftalarda başrol oyuncularından Mete Başkan karakterini canlandıran Mesut Akusta projeye veda etmişti.

Teşkilat’ta Mesut Akusta’dan sonra bir başrol daha diziye veda ediyor! 7

Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlediği dizide ayrılıkların devam edeceği ortaya çıktı. Dizinin Ceren’i Eyüboğlu aslında birinci sezonun ilk yarısında hikayeden ayrılacağı fakat karakter diziye çok yakışınca ömrü 2 sezon sürdüğü, senaryo nedeniyle hikayesi biten oyuncunun kaçıncı bölümde ayrılacağı ise yakında belli olacağı öğrenildi.