Ana sayfa Dizi Haberleri Timuçin Esen’den Hekimoğlu dizisi için heyecan verici açıklama!

Timuçin Esen’den Hekimoğlu dizisi için heyecan verici açıklama!

tarafından ker_def

Dünya çapında büyük bir hayran kitlesi edinen House M.D. dizisinin Türkiye uyarlaması olan Hekimoğlu’nun başrol oyuncusu Timuçin Esen, Ateş Hekimoğlu karakteri ile izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncu, zorlu ve yoğun geçen bir süreç yaşadıklarını belirtti ve izleyicilere en iyi seyir zevki sağlamak için çabaladıklarına değindi.

“Hekimoğlu ekibiyle; bu sıra dışı diziyi bir kere daha hayata geçirmek üzere yola çıktık. Harika bir kadro kuruldu ve hep beraber hikaye ve karakterleri izleyicilerimize en iyi şekilde ulaştırmak için uğraş veriyoruz. Zor ama aynı zamanda heyecan verici bir süreç” diye konuşan Timuçin Esen, projeye çok inandığını da göstermiş oldu.

Hekimoğlu dizisinin temelinin tıbbi polisiyeye dayandığına değinen oyuncu, şöyle konuştu:

“Hikayemizin temeli tıbbi polisiyeye dayanıyor aslında… Dizinin orjinali House’un Sherlock Holmes ile olan ilişkisini bilenler bilir.. İnsan vücudunu olay yeri olarak düşünürsek bizim genç doktor ekibimiz de -Dedektif Hekimoğlu- önderliğinde bir nevi olay yeri inceleme ekibi gibi yol alıyor. Hastalığın izini sürüyor… Her bölüm çözülemeyen gizemli vakaları, sıra dışı ve aykırı metodlarla çözmeye çalışıyorlar. İnsanların hayatlarını kurtarıyorlar. Süreç içerisinde oldukça bilgilendirici bir proje olacağını düşünüyorum. Ben çalışırken yepyeni tıbbi bilgilere vakıf oldum. Seyircinin de bu açıdan ilgisini çekeceğini düşünüyorum.”

Ateş Hekimoğlu Kimdir?

Timuçin Esen'den Hekimoğlu dizisi için heyecan verici açıklama! 7

40’lı yaşlarında. Tıbbi Sherlock Holmes. Bir tıp dehası… Ateş Hekimoğlu, enfeksiyon hastalıkları ve nefroloji konusunda nam salmış başarılı bir doktordur. Hekimoğlu zekası ve hastalıkları teşhis ederken kullandığı farklı yöntemleriyle şaşırtır ve hayranlık uyandırır. Her yeni karmaşık vaka onun için çözülmeyi bekleyen bir bulmaca gibi, kışkırtıcı ve heyecan vericidir. “Herkes yalan söyler” cümlesi klasik haline gelen Hekimoğlu, bu özelliklerinden dolayı takip edilmesi zevkli ve vazgeçilmez bir karakterdir.

Hekimoğlu Hakkında:

Bir Red Arrow Studios şirketi olan Karga Seven Pictures Türkiye’den Ömer Özgüner ve Ümmü Burhan’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen
koltuğunda Hülya Gezer oturuyor.

Amerika’da Universal Television şirketi tarafından hayata geçirilen, iki Altın Küre ödüllü House M.D’nin Türkiye uyarlaması Hekimoğlu ilk bölümü ile 17 Aralık Salı akşamı Kanal D’de…