Ana sayfa Sosyal Medya Timuçin Esen’e yeni teklif, Hekimoğlu’ndan haber bekleyenleri üzecek!

Timuçin Esen’e yeni teklif, Hekimoğlu’ndan haber bekleyenleri üzecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üst üste gelen yeni haberlerden sonra Hekimoğlu dizisinin dijitalde devam etme olasılığını bekleyen hayranlarına üzücü haberi vermek şart oldu… 50. bölümü ile birlikte Kanal D ekranında izleyicisine veda edecek olan Hekimoğlu dizisinden sadece 4 bölüm kaldı… Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın başrollerinde yer aldığı dizi için küçük bir ihtimal daha vardı.

Bu ihtimal ise dizinin dijitalde devam etmesi yönündeydi. Hatta bu konuda bazı görüşmelerin yapıldığı duyumunu aktaran Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da heyecanı yükseltmişti. Ancak gelen haberler bu ihtimalin olmadığını ifade ediyor..

Dizinin oyuncuları bir bir yeni projelerle anlaşma yolunda. Hatta Emre karakterine hayat veren Aytaç Şaşmez, Cemre Baysel ile birlikte Baht Oyunu isimli dizinin başrolü için anlaşma yaptı bile.

Yeni gelen haberlere göre Timuçin Esen’e de önemli projelerden teklifler geliyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın Tv100’deki haberine göre Mevlana isimli TRT1 dizisi için ünlü oyuncu ile görüşmeler yapılıyor.

Kale Film tarafından devam eden hazırlıklar çerçevesinde başrol oyuncusu aranıyor. Dev bir prodüksiyon ile ekrana gelecek olan Mevlana dizisi için ön hazırlıkla titiz bir şekilde yapılıyor.

Can Ulkay’ın 30 bölümden oluşan projesinde her bölümün 60’şar dakika olması bekleniyor. Ali Aydın’ın hikayesini yazdığı Mevlana dizisinin başrolü için Timuçin Esen’e teklif gittiği de ortaya çıktı.

Bakalım ünlü oyuncu nasıl bir yanıt verecek?

Ancak bu haberlerin de çıkması Hekimoğlu hayranlarının dijitalde devam edeceği umutlarını da bitirmiş oluyor.