Ana sayfa Sosyal Medya Aytaç Şaşmaz yeni rolünü buldu, Kaan Yıldırım ve Timuçin Esen’e yeni teklif var; ekip dağılıyor!

Aytaç Şaşmaz yeni rolünü buldu, Kaan Yıldırım ve Timuçin Esen’e yeni teklif var; ekip dağılıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hekimoğlu dizisinde başarılı bir kadro buluşmuştu. Şimdi bu başarılı kadrodan 3 kişinin yeni dizileri gündeme geldi… Aytaç Şaşmaz, çoktan anlaşmasını yaptı ve Baht Oyunu isimli diziyle yeniden ekranlara dönecek. Cemre Baysel ile başrolü paylaşan Aytaç Şaşmaz, yaz aylarında ekranda olacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın tv100’deki haberine göre de hem Kaan Yıldırım hem de Timuçin Esen’e TRT1’in yeni projesinden teklifler var… Haberde belirtilenlere göre, Mevlana isimli dev bir prodüksiyona imza atan Kale Film, gözünü Hekimoğlu’nun iki ünlü ismine çevirdi.

Timuçin Esen ve Kaan Yıldırım ikilisi çok başarılı bir performans ortaya koydu ve Hekimoğlu dizisi de bu sayede 50. bölüme kadar devam edebilme fırsatı elde etti. Şimdi ise bu iki başarılı isme aynı projeden teklif var.

Eğer her iki isim de teklifleri kabul eder ise Mevlana dizisinde yeniden buluşacaklar. Hekimoğlu, final yaparak biterken hem Timuçin Esen hem de Kaan Yıldırım yeniden aynı amaç için bir araya gelmiş olacak.

Ayrıca Mevlana dizisi için Belçim Bilgin’e de teklif gittiği ortaya çıktı. Hatırlanacağı üzere Belçim Bilgin de en son uzun bir aradan sonra Hekimoğlu dizisinde konuk oyuncu olarak 10 bölüm yer almıştı. Böylece Mevlana dizisinde 3 önemli rol için Hekimoğlu’nun başarılı isimlerinin teklif alması da önemli bir ayrıntı oldu.

Dizinin çekimlerinin Haziran sonunda başlaması planlanıyor. Bu dizi de yine dev bir prodüksiyon ile yola çıktı ve yeni sezonda ekranda yer alacak.