Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Maraşlı dizisinde ölüm emri verildi, kim gidiyor?

Maraşlı dizisinde ölüm emri verildi, kim gidiyor?

tarafından ker_def

Yapımını ‘’TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, başrollerini Burak Deniz ve Alina Boz’un paylaştığı “Maraşlı”da; Necati’nin ağır yaraladığı Maraşlı’yı bekleyen büyük tehlike bu akşam yayınlanacak yeni bölümde ekrana geliyor. Necati, Maraşlı ve çevresindekiler için ölüm emrini verdi, dizide bir ayrılık yaşanacak mı izleyiciler heyecanla bekliyor..

Türel ailesindeki hainin Necati olduğunu çözen ve yaşanılan hesaplaşmada ağır yaralanan Maraşlı hastanede komaya girecek. Babaları Ömer’in intikamını almak isteyen Necati ile Savaş’ın oyunuyla, Aziz ve İlhan yeni bölümde hapishaneye girecek.

Türel ailesinin uyuşturucu kaçakçılığıyla suçlanacağı bölümde serbest bırakılan Mahur, Maraşlı’nın yanına koşacak. Maraşlı’nın istihbarata çalıştığından emin olan Necati, hala hayatta olduğunu öğrendiği Maraşlı’nın ölüm emrini verecek.

Soluk soluğa izlenecek bölümde roller değişecek! Mahur’un her şartta hayatını kurtaran Maraşlı’yı, bu kez Mahur kurtarmak için harekete geçecek.

Senaryosunu Ethem Özışık, Ercan Uğur ve Pelin Gülcan Metu’nun, yönetmenliğini Arda Sarıgün’ün üstlendiği “Maraşlı” bu akşam 20.25’te ATV’de ekrana gelecek.