Ana sayfa Dizi Haberleri Tolga Sarıtaş, Aytaç Şaşmaz gibi oyuncuları üne kavuşturan Söz’ü özleyenlere müjde!

Tolga Sarıtaş, Aytaç Şaşmaz gibi oyuncuları üne kavuşturan Söz’ü özleyenlere müjde!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birçok ünlü erkek oyuncuyu bir araya getiren Söz dizisi ekrana veda edeli neredeyse üç yıl oldu. Birçok genç erkek oyuncunun üne kavuşmasını sağlayan Söz dizisi unutulmadı. Star TV’den Söz dizisini özleyenlere büyük müjde geldi.

TIMS&B yapımcılığında çekilen Söz dizisi üç sezon ve 84 bölüm olarak yayınlanmıştı. Star TV’den yapılan açıklamada Söz dizisinin tekrar bölümlerinin her gün saat 16:00’da ekrana geleceği belirtildi. Böylece diziyi özleyenler hasret giderebilecek.

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın üstlendiği Söz dizisinin senaryosu Ethem Özışık, Hakan Bonomo ve Ercan Uğur’a aitti. Dizide Tolga Sarıtaş, Aytaç Şaşmaz, Serhat Kılıç, Mehmet Özgür, Deniz Baysal, Aybüke Pusat, Eren Vurdem, Nihat Altınkaya ve Meriç Aral gibi birçok ünlü oyuncu vardı.

Tolga Sarıtaş, Aytaç Şaşmaz gibi oyuncuları üne kavuşturan Söz’ü özleyenlere müjde! 7

Söz dizisi Aytaç Şaşmaz, Tolga Sarıtaş gibi genç oyuncuların da kariyerinde önemli bir sıçrama yapmasını sağladı. Özellikle Aytaç Şaşmaz’ın ilk dizisi olması nedeniyle Söz, yakışıklı oyuncunun kariyerinde önemli bir yere sahip.

Söz dizisi Türkiye’nin doğusu ve güneydoğusunda yaşanan terör olaylarını ele alıyordu. Milli Savunma Bakanlığı ve Genelkurmay Başkanlığının desteği ile çekilen dizi, terörle mücadele gibi yanlış ele alındığında infiale yol açabilecek bir konuyu oldukça titiz bir şekilde işliyordu.

Terörle mücadele için kurulan bir özel kuvvetler timinin öyküsünü anlatan Söz konusu itibarıyla bu özel timdeki askerlerin meslekleri ve özel hayatlarındaki mücadelelerini ekrana getiriyordu. Dizi, nişanlısı teröristler tarafından öldürülen Üsteğmen Yavuz’un intikam alma amacı üzerinden gelişiyordu.