Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Tolga Sarıtaş çok mutlu çalıştığı Baba dizisiyle ilgili son kararı duyurdu!

Tolga Sarıtaş çok mutlu çalıştığı Baba dizisiyle ilgili son kararı duyurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yayınlanmakta olan Baba isimli dizinin yakında final yapması bekleniyor. Şimdiye kadar 26 bölüm yayınlanan diziden geriye sadece 4 bölüm kaldı. Aralık sonunda dizinin bitirilmesi konusunda karar alındı ve ekibe de bildirildi.

Tolga Sarıtaş, Kadir karakteri ile yer aldığı hikayede başarılı performansı ile takdir topladı. İlk sezonu daha etkili ilerleyen Baba dizisinin özel bir proje olduğunu ifade eden oyuncu, final kararı alındığını doğruladı.

Baba dizisinin biteceğini belirterek, sette çok mutlu bir şekilde çalıştığını anlatan oyuncu, şu ifadeleri kullandı: “Özel bir projeydi her projenin belirli bir şeyi var, bizim hikayemiz de buraya kadarmış. Çok mutlu çalıştık, sonrasında daha güzelleri olur. Biraz dinleneceğim.”

Baba dizisi alınan final kararı ile birlikte 27 Aralık Salı akşamı yayınlanacak 30. bölümü ile birlikte son kez izleyicilerin karşısına çıkacak.

Tolga Sarıtaş, dizinin çekimlerini tamamladıktan sonra ise bir süre dinlenmek istiyor. Oyuncu, dinlenme süreci sonrasında ise yeniden setlere çıkarak kariyerine devam etme niyetinde.

Aras Bulut İynemli ve Çağatay Ulusoy ile ilgili de konuşan Tolga Sarıtaş, çok başarılı işler yaptıklarını söyleyerek, meslektaşlarını övdü.