Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Küçük Gün Işığı dizisi de Berk Oktay için tam isabet! Peki iyi proje seçmeyi nasıl başarıyor? İşte onun sırrı!

Bir Küçük Gün Işığı dizisi de Berk Oktay için tam isabet! Peki iyi proje seçmeyi nasıl başarıyor? İşte onun sırrı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Berk Oktay, pazartesi akşamları atv ekranında yayınlanmakta olan Bir Küçük Gün Işığı dizisinde başarılı bir performans ortaya koyuyor. Seray Kaya ile de çok iyi bir partnerlik süreci yürütmekte olan Berk Oktay, izleyicilerden de büyük destek görmeye devam ediyor.

Oyuncunun bugüne kadar yer aldığı projelerin hep sağlam işler olması ve uzun sürmesinin altında bir şans mı yatıyor, yoksa oyuncunun iş seçme konusunda özel bir formülü mü var? İşte bu konu çok merak ediliyordu ve Berk Oktay, ilk kez bunun bir şans olmadığını belirterek, proje seçimleri konusunda nasıl hareket ettiğini açıkladı.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin çok iyi gittiğini ve izleyicilerin verdiği desteğe de teşekkür ettiklerini anlatan Berk Oktay, proje seçme konusundaki başarısıyla ilgili ise şu detayları açıkladı:

“Buna sadece şans diyemeyiz, bu sadece tek başıma yaptığım bir şey de değil. Senaryo okumayı, senaryo matematiğini iyi biliyorum. Ama tabii ki benim de bir ekibim var. 5-6 kişilik bir ekip. Anne ve babam da buna dahil. Farklı görüşlerden insanlara ve farklı dizileri seven insanlara okutuyorum.”

Bir Küçük Gün Işığı dizisi de Berk Oktay için tam isabet! Peki iyi proje seçmeyi nasıl başarıyor? İşte onun sırrı! 21

Berk Oktay, bu sözleri ile proje seçme konusunda kendisine yardımcı olması için bir ekip kurduğunu ve onların da görüşlerini alarak daha etkili bir değerlendirme yapabildiğini ortaya koydu.

Oyuncunun bu stratejisi de şimdiye kadar tuttu. Berk Oktay’ın bugüne kadar rol aldığı dizileri iyi sonuçlar alması ve her projesi ile popülerliğini artırması bir kariyer gerçeği.

2007 yılında başladığı yolculukta Berk Oktay; Akasya Durağı, Arka Sokaklar, Benim Hala Umudum Var, Aşktan Kaçılmaz, İlişki Durumu Karışık, Savaşçı, Yasak Elma ve son olarak da Bir Küçük Gün Işığı dizilerinde rol aldı.

Berk Oktay, Savaşçı dizisinin ilk iki sezonunda partnerlik yaptığı Yıldız Çağrı Atiksoy ile yıllar sonra sevgili oldu, sonrasında ise ünlü çift nikah kıydı.

Evliliğin de iyi gittiğinden bahseden Berk Oktay, “Yıldız hayatımda başıma gelmiş en güzel şey diyebilirim. Onunla evli olmak benim için büyük bir gurur ve şeref” sözleriyle yine alkışı hak etti.

Bir Küçük Gün Işığı dizisi de Berk Oktay için tam isabet! Peki iyi proje seçmeyi nasıl başarıyor? İşte onun sırrı! 22