Ana sayfa Sosyal Medya Tolga Sarıtaş’ı özleyen hayranları Baba’yı sabırsızlıkla bekliyor!..

Tolga Sarıtaş’ı özleyen hayranları Baba’yı sabırsızlıkla bekliyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Güneşin Kızları dizisiyle tanınan yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş, Söz dizisinde canlandırdığı ‘Yavuz Karasu’ karakteriyle kariyerinde sıçrama yaşadı.

En son Show TV ekranlarında yayınlanan Arıza dizisinde canlandırdığı ‘Ali Rıza’ karakteriyle ekrana gelen oyuncunun yeni projesini hayranları büyük bir merakla bekliyor.

Oyuncu yeni sezonda yine Show TV’de ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Tolga Sarıtaş, Ay Yapım imzalı Baba adlı dizide usta oyuncu Haluk Bilginer ile baş rolü paylaşıyor.

Tolga Sarıtaş'ı özleyen hayranları Baba'yı sabırsızlıkla bekliyor!.. 8

Oyuncunun instagram hesabından yaptığı son paylaşımı hayranlarının Sarıtaş’ı ne kadar özlediğini de gözler önüne serdi. Paylaşıma, oyuncunun takipçileri tarafından ‘Özledik!’ şeklinde pek çok yorum yapıldı.

Konusu ve kadrosuyla dikkat çeken Baba dizisini Tolga Sarıtaş hayranları dört gözle bekliyor. Öte yandan dizinin yayınlanan ilk fragmanı da izleyicide heyecan yarattı.

Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın yaptığı, senaryosunu Gökhan Horzum ve Ekin Atalar’ın kaleme aldığı dizide, Ödemişli Saruhanlı ailesinin yaşamı konu alınıyor.

Tolga Sarıtaş’ın canlandırdığı Kadir Saruhanlı, dört yıldır tutuklu olarak kaldığı cezaevinden çıkmıştır. Ağabeyi onu almaya gelir fakat geçen sürede ailesi hiç ziyaretine gelmemiştir.

Tolga Sarıtaş'ı özleyen hayranları Baba'yı sabırsızlıkla bekliyor!.. 9

Yayınlanan ilk fragmana göre Haluk Bilginer kendi bildiğinin tek doğru olduğuna inanan, despot bir babayı, Tolga Sarıtaş ise bu sözde otoriter düzeni değiştirmeye çalışan oğlunu canlandırıyor.

Yakında Show TV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak dizide bolca iki farklı karaktere sahip baba ve oğlun çatışmalarını izleyeceğiz.

Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın başrolünde olduğu Baba dizisinde ayrıca Beril Pozam, Ayda Aksel, Özge Yağız, Hakan Kurtaş, Taner Rumeli, Bihter Dinçel, Deniz Hamzaoğlu, Zeynep Tuğçe Bayat, Özge Özacar, Damlasu İkizoğlu, Oktay Çubuk, Begüm Akkaya, Nihan Okutucu, Cem Uslu, Tolga Sala, Ahmet Şenkaya yer alıyor.