Ana sayfa Sosyal Medya Yeni dizi Üç Kız Kardeş’te kızların kıyafetleri eleştirildi! Kıyafetleri Pamuk Prenses’e benzetildi!

Yeni dizi Üç Kız Kardeş’te kızların kıyafetleri eleştirildi! Kıyafetleri Pamuk Prenses’e benzetildi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İclal Aydın’ın aynı adlı çok satan romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi çok yakında ekrana gelmeye hazırlanıyor. Yeni dizinin tanıtım filmi yayınlandı. Tanıtım filminde üç kız kardeşin kıyafeti sosyal medyada eleştiri konusu oldu.

Üç Kız Kardeş dizisi Kanal D’de ekrana gelmek için gün sayıyor. Dizi, aynı zamanda başrol oyuncularından biri olan İclal Aydın’nın çok satanlar listesinde bir süre üst sıralarda yer alan Üç Kız Kardeş isimli romanından uyarlandı.

Yeni dizi Üç Kız Kardeş’te kızların kıyafetleri eleştirildi! Kıyafetleri Pamuk Prenses’e benzetildi! 12

Halen oyuncu kadrosunun oluşturulması devam eden ve çekimleri Ayvalık’ta gerçekleştirilen dizinin afişinin ardından ilk tanıtımı yayınlandı. Üç kız kardeş ve onları çok seven anne babasının hikayesinin anlatıldığı dizinin tanıtım filmi, kızların kıyafetleri nedeniyle eleştiri konusu oldu.

Tanıtım filminde hikayenin ana konusunu oluşturan üç kız kardeş Türkan, Dönüş ve Derya karakterleri kabarık etekli ve çiçekli kıyafetlerle koşturuyor, yine çiçeklerle süslenmiş salıncaklarda sallanıyor.

Yeni dizi Üç Kız Kardeş’te kızların kıyafetleri eleştirildi! Kıyafetleri Pamuk Prenses’e benzetildi! 13

Kızların bu görüntüsü sosyal medyada espri konusu oldu. Kızların kıyafetlerini Pamuk Prenses’e benzeten bir izleyici “Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler filmi mi çekiliyor?” diye sordu. Bir başka izleyici de dizinin hikayesini Küçük Kadınlar’a benzetti. Tanıtım filmindeki kostümleri Disney filmlerinin karakterlerine benzeten izleyici de bu görüntüden hoşlandığını dile getirdi.

Yeni dizi Üç Kız Kardeş’te kızların kıyafetleri eleştirildi! Kıyafetleri Pamuk Prenses’e benzetildi! 14 Yeni dizi Üç Kız Kardeş’te kızların kıyafetleri eleştirildi! Kıyafetleri Pamuk Prenses’e benzetildi! 15

Hazırlık aşaması devam eden dizinin çok yakında ekrana geleceği belirtilirken yayınlanacağı tarih ve gün henüz açıklanmadı. Üç Kız Kardeş dizisi, Ayvalık’ta sakin bir hayat süren anne ve babanın üç kızı ile olan hayatlarının değişimini konu alacak. Kızların hayata atılmaları ile başlarına gelen olaylar izleyenleri derinden etkileyecek.

Yeni dizi Üç Kız Kardeş’te kızların kıyafetleri eleştirildi! Kıyafetleri Pamuk Prenses’e benzetildi! 16

Dizideki üç kız kardeşi Özgü Kaya, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu canlandıracak. Kızların annesi Nesrin Hanım’a İclal Aydın, babaları Sadık Bey’e de Reha Özcan hayat verecek.

Yeni dizi Üç Kız Kardeş’te kızların kıyafetleri eleştirildi! Kıyafetleri Pamuk Prenses’e benzetildi! 17