Ana sayfa Sosyal Medya Tolgahan Sayışman aşka geldi! Ünlü oyuncu paylaşımıyla sosyal medyayı yaktı!

Tolgahan Sayışman aşka geldi! Ünlü oyuncu paylaşımıyla sosyal medyayı yaktı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –2017’de Los Angeles’ta evlenen Almeda Abazi ile Tolgahan Sayışman, 2019 yılında oğulları Efehan’ı kucaklarına almıştı. Çift, Haziran ayında kızları Alina’nın dünyaya gelmesi ile birlikte ikinci kez anne-baba olmanın heyecanını yaşamıştı. Mutlu birliktelikleri süren çift, şu sıralar Almeda Abazi’nin memleketi Arnavutluk’ta tatil yapıyor.

Tolgahan Sayışman tatilde instagram hesabından yaptığı paylaşımla eşine olan aşkını haykırdı. Ünlü oyuncu, eşiyle verdiği pozu 2,1 milyon takipçisinin bulunduğu instagram hesabından, “Kalbim!” ifadesiyle paylaştı.

Tolgahan Sayışman aşka geldi! Ünlü oyuncu paylaşımıyla sosyal medyayı yaktı! 7

Almeda Abazi ise Sayışman’a, “Sevgilim benim…” sözleriyle yanıt verdi. Sayışman’ın gönderisi kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. En son ‘Şeref Sözü’ dizisi ile ekranlara gelen Tolgahan Sayışman, dizinin düşük reytinglerinden dolayı kısa sürede final yapmasının ardından bir süre ekranlardan uzakta.

Han Medya ve Yapım isimli bir de şirket kuran Sayışman, kariyerinde bir ilke imza atarak ekran arkasında yer almaya karar verdi. Tolgahan Sayışman’ın kurduğu yapım firması, ilk dizisi ‘Sınır’ın çekimlerini yaptı. Dizi için yoğun bir hazırlık yapıldı. Sayışman proje sırasında yönetmen ve senaristin işine karışmayarak da ekibine rahat bir ortam sağladı. Çekimleri Balıkesir’de yapılan dijital uyarlama dizi ‘Sınır’ın, 2 sezon sürmesi planlanıyor.