Ana sayfa Dizi Haberleri Sarp Apak’ı ekranlara geri döndüren bomba proje!

Sarp Apak’ı ekranlara geri döndüren bomba proje!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranın sevilen komedi oyuncularından Sarp Apak, projelerini seçerken gösterdiği titizlikle biliniyor. Bu sebeple çok sık ekranlarda görmediğimiz oyuncu nihayet yeni projesini belirledi.

39 yaşındaki oyuncu dizi dünyasına Kavak Yelleri ile adım atı. Küçük bir kasabanın lisesinden tanışık dört yakın arkadaşın hikayesini anlatan Kavak Yelleri dizisi yayınlandığı dönem çok büyük ilgi görmüştü. Sarp Apak dizide Güven karakterini canlandırmıştı.

Sarp Apak’ın kariyerindeki en büyük çıkış ise Gülse Birsel’in komedi dizisi Avrupa Yakası olmuştu. Avrupa Yakası’nda canlandırdığı Tanrıverdi karakteri Apak’ın tüm Türkiye tarafından tanınmasını sağlamıştı.

Sarp Apak'ı ekranlara geri döndüren bomba proje! 7

Apak, daha sonraki dizi tercihlerini de Gülse Birsel’den yana kullandı. Yetenekli oyuncu Gülse Birsel’in arka arkaya çektiği Yalan Dünya ve Jet Sosyete dizileriyle ekrana geldi. Tüm bu süreçte Organize İşler, Güneşi Gördüm, Beyaz Melek, Ölümlü Dünya gibi birçok başarılı filmde rol aldı.

Sarp Apak, en son Jet Sosyete dizisinde canlandırdığı Ozan Özpamuk karakterinden yaklaşık üç yıl sonra yeni dizisiyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. En son Sefirin Kızı dizisine imza atan yapım şirketi NGM Medya tarafından çekilecek dizinin adı Kaderimin Oyunu. Star TV’de yayınlanacak dizide Apak, Öykü Karayel ve Akın Akınözü ile birlikte rol alacak.

Senaryosu Gül Abus Semerci tarafından kaleme alınan Kaderimin Oyunu isimli dizide tüm hazırlıklar tamamlandı geriye bir tek sete çıkmak kaldı. Yeni dizinin çekimleri için geriye sayım başladı. Star TV’de ekrana gelecek dizinin yönetmenliğini Emre Kabakuşak üstleniyor.