Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Tolgahan Sayışman büyük bir kazayı ucuz atlattı!

Tolgahan Sayışman büyük bir kazayı ucuz atlattı!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman en son Şeref Sözü isimli dizi ile bu sezon ekrana dönmüş ancak reytingleri düşük gelen dizi kısa sürede yayından kaldırılmıştı. Bu gelişmenin ardından ticaret hayatına daha fazla zaman ayırmak isteyen Sayışman’dan oyunculuğa bir süre bırakma kararı gelmişti.

Tolgahan Sayışman inşaat ve tekstil işleri ile ilgileneceğini duyurmuş ve dijital projeler olur ise oyunculuğu düşünebileceğini ancak televizyon projelerine uzun süre ara verdiğini belirtmişti. Ünlü oyuncu, bir iş görüşmesi için İzmir’e giderken trafik kazası atlattı.

Arkadaşı ile birlikte İzmir dönüşü kaza geçiren oyuncunun aracı takla attı. İkiliyi yara almadan kurtaran şey ise emniyet kemeri oldu.

Hürriyet gazetesindeki habere göre araçta bulunan iki kişi Yalova civarında kazaya karıştı. Sayışman’ın arkadaşının kullandığı lüks araç bir başka araca vurmamak için ani manevra yapınca takla attı.

Tolgahan Sayışman büyük bir kazayı ucuz atlattı! 7

Hava yastıklarının açılması ve emniyet kemerinin de takılı olması sonucunda iki kişi de olayı yara almadan atlatabildi. Sayışman ile arkadaşı hastanede kontrolden geçirildi ve sonrasında da evlerine gitti.