Ana sayfa Dizi Fragmanları Tolgahan Sayışman ile Şeref Sözü çok iddialı geliyor, yeni fragman yakıyor!

Tolgahan Sayışman ile Şeref Sözü çok iddialı geliyor, yeni fragman yakıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yeni bir dizi geliyor. Yakında izleyicilerle buluşacağı belirtilen dizinin başrolünde Tolgahan Sayışman bulunuyor. İzmir’in Dikili ilçesinin karşısında bulunan Kalem adasında çekimleri yapılan dizi, etkili fragmanları ile göz doldurdu. Yeni fragman yayınlandı ve haberimizin devamında izleyebilirsiniz.

Cevdet Mercan’ın yönetmenliğini üstlendiği, senaryosu Eda Tezcan imzalı ‘Şeref Sözü’nün zengin oyuncu kadrosu bulunuyor… Tolgahan Sayışman’a Sude Güler başrolde eşlik edecek.

Hem çekim kalitesi hem farklı hikayesi hem de müzikleri ile daha şimdiden dikkati çeken dizinin ne zaman yayınlanacağı henüz açıklanmadı. Ancak Show TV’nin aksiyon dolu işlerine bir yenisini daha katması, dikkatleri çekiyor. Çukur ve Arıza’dan sonra Şeref Sözü de benzer özelliklere sahip bir yapım olarak ilgi görecektir.

Tolgahan Sayışman ile Şeref Sözü çok iddialı geliyor, yeni fragman yakıyor! 7

Sude Güler de Şeref Sözü dizisiyle birlikte kariyerinde çok önemli bir rolü üstlenmiş olacak. Genç oyuncu adına büyük bir fırsat olduğu net… Sude Zulal Güler, Mayıs Kraliçesi dizisinin yanı sıra Muhteşem Yüzyıl Kösem’de Ayşe Sultan karakterinin gençlik hallerini canlandırmıştı.

Şeref Sözü dizisinde genç oyuncunun Tolgahan Sayışman ile uyumu da merakla bekleniyor.

Tolgahan Sayışman, Sude Güler’in yanı sıra dizide yer alan isimler şöyle: Hülya Darcan, Aras Aydın, Meltem Gülenç, Öykü Çelik, Umut Kurt, Toprak Sağlam, Bülent Düzgünoğlu, Mert Yavuzcan, Hülya Şen, Nazlı Çetin, Sıla Korkmaz, Begüm Alınca, Sahra Gümüş, Görkem Türkeş.