Ana sayfa Sosyal Medya Tolgahan Sayışman’a gözyaşı döktüren düğün!

Tolgahan Sayışman’a gözyaşı döktüren düğün!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yapım şirketi kuran Tolgahan Sayışman, yeni projelerle gündeme gelmeye devam ediyor. Han Medya Yapım tarafından hazırlanan Sınır isimli dijital dizinin çekimleri yaz aylarında gerçekleştirildi. Bu projenin ardından Tolgahan Sayışman kadroda kendisinin de yer aldığı yeni bir film çalışmasını başlattı.

Erdal Özyağcılar ile anlaşan ünlü oyuncu, Aynasız isimli yeni bir sinema filminde başrolde yer alacak. Komiser Haluk rolünde izleyeceğimiz Tolgahan Sayışman, ayrıca Sarp Bozkurt ile de proje için anlaşma sağladı. Aynasız filminin hazırlıkları sürürken ünlü oyuncu özel hayatında da heyecanlı günler geçirdi. Kız kardeşi Nil Sayışman’ın düğününde duygusal anlar yaşayan Tolgahan Sayışman, aynı zamanda iki çocuk babası.

Almeda Abazi ile evli olan Sayışman, 2,5 yaşına giren Efehan’dan sonra 3 ay önce de kızı Alina’yı kucağına almanın mutluluğunu yaşadı.

Düğün sonrası açıklamada bulunan oyuncu yeni çifte mutluluklar diledi ve kendisinin de çok duygulandığını ifade etti. Kız vermenin değişik bir duygu olduğunu anlatan oyuncu, “Biraz da kız babası olduğum için hafiften provası oldu, bi tuhaf hissettim, kız vermesi zor oluyor” açıklamasında bulundu.

Tolgahan Sayışman babasının sert mizaçlı birisi olduğunu ve kızını evlendirdiği gün de ağladığını söyledi. Almeda Abazi ise, “Sen de ağladın ama” diyerek eşinin çok duygulandığını ifade etti.

“Sert olduğuna bakmayın” diye konuşan Almeda Abazi, eşini gülümsetti ve esprilerde bulundu.